Διεθνή

David Amess: Νεκρός μετά την επίθεση με μαχαίρι ο βουλευτής των Συντηρητικών στη Βρετανία

David Amess: Νεκρός μετά την επίθεση με μαχαίρι ο βουλευτής των Συντηρητικών στη Βρετανία
David Amess: Ο βουλευτής υπέκυψε στα τραύματά του.

Στα τραύματα του υπέκυψε ο Βρετανός βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος David Amess, ο οποίος νωρίτερα δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι έξω από εκκλησία Μεθοδιστών στην περιοχή Λέι ον Σι, στο Έσσεξ όπου και εκλέγεται.

David Amess: Δέχθηκε πολλές μαχαιριές – Δεν έχει γνωστός ο λόγος της επίθεσης

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο δράστης συνελήφθη και δεν αναζητούν κάποιον συνεργό. Κατά το Skynews, ο 69χρονος βουλευτής δέχθηκε πολλές μαχαιριές από τον άγνωστο άνδρα, χωρίς να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστός ο λόγος. Ο σερ Άμες βρισκόταν στο σημείο στο πλαίσιο συνάντησης με ψηφοφόρους της εκλογικής περιφέρειάς του. David Amess

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή, την οποία απέκλεισαν σε μεγάλη ακτίνα. Το πολιτικό γραφείο του βουλευτή, σύμφωνα με το Reuters, δεν είχε περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό. Ο βουλευτής είχε ταχθεί υπέρ της εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο βουλευτής είχε ενημερώσει με tweet που είχε γίνει στις 12/10 που βα βρίσκεται σήμερα

David Amess: Τα μηνύματα βουλευτών της Βρετανίας για το θάνατό του

Ο βουλευτής των Εργατικών σερ Κέιρ Στάρμερ τόνισε: «Τρομακτική και σοκαριστική είδηση. Το μυαλό μου είναι στον Ντέιβιντ, την οικογένεια και το προσωπικό του». Ο βουλευτής των Συντηρητικών Μάικλ Φάμπρικαντ δήλωσε: «Ο Ντέιβιντ Άμες είναι ένας από τους πιο αγαπητούς βουλευτές. Αυτό που συνέβη είναι απαίσιο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments