Lifestyle

Οι γυμνές σκηνές της Ναταλίας Δραγούμη και το σκληρό π@ρν@

Οι γυμνές σκηνές της Ναταλίας Δραγούμη και το σκληρό π@ρν@
Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε πως απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη για κάποιον που κέρδισε χρήματα αναπαράγοντας σκηνές της σε μονταρισμένο βίντεο μέσα σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε την περιπέτεια της προκειμένου να βγάλει άκρη με κάποιον που χρησιμοποιούσε γυμνές σκηνές της από σίριαλ για πορνογραφικό υλικό.

«Όταν αποφασίζεις να κάνεις γυμνό, δεν μπορείς να το μετανιώσεις μετά και δεν μπορείς να ξέρεις σε ποιανού το σπίτι θα πάει. Κάτι πολύ σημαντικό, που δεν το είχα τότε υπόψιν μου, είναι το Internet. Δεν το ήξερα. Αν ήξερα ότι μπορεί να πάρουν σκηνές και να κυκλοφορήσουν, χωρίς να πας να δεις την ταινία ή το σίριαλ, εκεί μπορεί να το είχα ξανασκεφτεί.» δήλωσε η Ναταλία Δραγούμη στην ΕΡΤ.

«Έχει γίνει δικαστήριο, είμαστε περίπου 50 ηθοποιοί, όπου ένας άνθρωπος μας πήρε σκηνές από σίριαλ και έβγαλε πάρα πολλά λεφτά, γιατί πλήρωνες τότε στο διαδίκτυο.. Υπάρχει μία ειδική κάρτα κι έβαζε εμάς για βιτρίνα από σκηνές. Το έβαζε και πλήρωνε αυτός που ήθελε να το δει και μετά πήγαινε σε σκληρό υλικό, που δεν είχε καμία σχέση με εμάς. Έλληνας ήταν, που τελικά δικάστηκε.» συμπλήρωσε η Ναταλία Δραγούμη.

Για τα όσα διαδραματίζονται στον χώρο της υποκριτικής και το κίνημα #Metoo δήλωσε: «Για κανέναν δεν πέσαμε από τα σύννεφα, αλλά για τόσο χοντρά πράγματα δεν ήξερα» είπε αρχικά η ίδια, μιλώντας για τα τελευταία γεγονότα στο θέατρο.

Σύμφωνα με την ίδια, όπως είπε στη συνέντευξή της στην ΕΡΤ, δεν έχει τελειώσει αυτό και «είναι σαν ένα ηφαίστειο που βράζει γιατί ο καθένας θέλει τον χρόνο του και πρέπει να γίνει ένα ντόμινο και σε άλλα επαγγέλματα».

Η δική της τραυματική εμπειρία

Έπειτα, μίλησε και για δική της εμπειρία, αποκαλύπτοντας πως «είχα (δεχθεί) ως πιτσιρίκι σεξουαλική  παρενόχληση, το οποίο δεν βγήκα να το ξαναπώ γιατί θεωρώ ότι την περίοδο που περάσαμε πρέπει να μιλήσουν οι άνθρωποι που έχουν να καταγγείλουν. Θέλω να περάσω το μήνυμα ότι ήταν ο έμπιστος των γονιών μου, ένα μήνυμα για παιδιά και γονείς να μην εμπιστεύονται ούτε τον θείο». Η ίδια είπε πως δεν το είχε πει στους γονείς της αλλά στις αδερφές της.

«Νομίζω δεν το έμαθαν ποτέ οι γονείς μου. Αλλά τώρα που το είπα δεν θυμάται ο πατέρας μου. Δεν θυμάται ούτε τον άνθρωπο αυτόν. Το διέγραψε απ’ τη μνήμη του. Ήταν Γάλλος και ήταν ένας άνθρωπος που ήταν συνέχεια στο σπίτι μας, με πρόσεχε. Με πήγαινε για μπάνιο, ήταν υπεράνω πάσης υποψίας. Το πήρα χαμπάρι γιατί ήταν πολύ οφθαλμοφανές. Εκνευρίστηκα με τον εαυτό μου. Μετά έφυγε από το νησί γιατί η αδερφή μου είναι πολύ άγρια».

Στο τέλος θέλησε να περάσει ακόμα ένα μήνυμα, ξεκαθαρίζοντας ότι «ήμουν υπερβολικά ευγενική εκείνη την ώρα» και «δεν πρέπει να ‘μαστε ευγενικοί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments