Lifestyle

Ναταλία Δραγούμη: Όταν ήμουν 12 ετών με παρενόχλησε οικογενειακός φίλος

Ναταλία Δραγούμη: Όταν ήμουν 12 ετών με παρενόχλησε οικογενειακός φίλος
Ναταλία Δραγούμη: Τι λέει για την παρενόχληση που δέχθηκε όταν ήταν 12 ετών, τις γυμνές σκηνές της που είδε σε ταινία πορνό και το κίνημα #Metoo.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της Ναταλίας Δραγούμη που εξιστόρησε μια φριακιαστική εμπειρία που είχε όταν ήταν μόλις 12 ετών και δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από οικογενειακό φίλο που είχε την εμπιστοσύνη των γονιών της. Αυτή η οικογενειακή ιστορία θυμίζει έντονα σε αρκετά σημεία την αντίστοιχη του Όσκαρ Σίντλερ.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει αυτή την περίοδο μαζί με τον Ισραηλινό σκηνοθέτη Bernard Dichek με θέμα την οικογένειά της. Το ντοκιμαντέρ εστιάζει σε ένα ζευγάρι την εποχή του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, τον Ισπανό διπλωμάτη, Χούλιο Παλένθια, που έσωσε με τη γυναίκα του, 28 οικογένειες Εβραίων, λίγο πριν οδηγηθούν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Η γυναίκα του Ισπανού διπλωμάτη, είναι η Ζωή Δραγούμη, θεία της Ναταλίας.

«Είναι μία πολύ ωραία σύμπτωση που έγινε γιατί αυτό ήταν το όνειρο ενός Ισραηλινού σκηνοθέτη για μία ιστορία που έγινε στον Β΄παγκόσμιο πόλεμο που έσωσε 28 εβραϊκές οικογένειες. Έχει μεγάλη ομοιότητα η ιστορία με τη λίστα του Σίντλερ. Και έπεσε πάνω μου ο σκηνοθέτης γιατί το ζευγάρι που έσωσε ρισκάροντας πολλά πράγματα, η γυναίκα είναι η θεία μου η αδερφή του παππού μου φίλιππου, που ήταν αδερφός του Ίωνα» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Δραγούμη.

Για τα όσα διαδραματίζονται στον χώρο της υποκριτικής και το κίνημα #Metoo δήλωσε: «Για κανέναν δεν πέσαμε από τα σύννεφα, αλλά για τόσο χοντρά πράγματα δεν ήξερα» είπε αρχικά η ίδια, μιλώντας για τα τελευταία γεγονότα στο θέατρο.

Σύμφωνα με την ίδια, όπως είπε στη συνέντευξή της στην ΕΡΤ, δεν έχει τελειώσει αυτό και «είναι σαν ένα ηφαίστειο που βράζει γιατί ο καθένας θέλει τον χρόνο του και πρέπει να γίνει ένα ντόμινο και σε άλλα επαγγέλματα».

Η δική της τραυματική εμπειρία

Έπειτα, μίλησε και για δική της εμπειρία, αποκαλύπτοντας πως «είχα (δεχθεί) ως πιτσιρίκι σεξουαλική  παρενόχληση, το οποίο δεν βγήκα να το ξαναπώ γιατί θεωρώ ότι την περίοδο που περάσαμε πρέπει να μιλήσουν οι άνθρωποι που έχουν να καταγγείλουν. Θέλω να περάσω το μήνυμα ότι ήταν ο έμπιστος των γονιών μου, ένα μήνυμα για παιδιά και γονείς να μην εμπιστεύονται ούτε τον θείο». Η ίδια είπε πως δεν το είχε πει στους γονείς της αλλά στις αδερφές της.

«Νομίζω δεν το έμαθαν ποτέ οι γονείς μου. Αλλά τώρα που το είπα δεν θυμάται ο πατέρας μου. Δεν θυμάται ούτε τον άνθρωπο αυτόν. Το διέγραψε απ’ τη μνήμη του. Ήταν Γάλλος και ήταν ένας άνθρωπος που ήταν συνέχεια στο σπίτι μας, με πρόσεχε. Με πήγαινε για μπάνιο, ήταν υπεράνω πάσης υποψίας. Το πήρα χαμπάρι γιατί ήταν πολύ οφθαλμοφανές. Εκνευρίστηκα με τον εαυτό μου. Μετά έφυγε από το νησί γιατί η αδερφή μου είναι πολύ άγρια».

Στο τέλος θέλησε να περάσει ακόμα ένα μήνυμα, ξεκαθαρίζοντας ότι «ήμουν υπερβολικά ευγενική εκείνη την ώρα» και «δεν πρέπει να ‘μαστε ευγενικοί».

«Έχει γίνει δικαστήριο, είμαστε περίπου 50 ηθοποιοί, όπου ένας άνθρωπος μας πήρε σκηνές από σίριαλ και έβγαλε πάρα πολλά λεφτά, γιατί πλήρωνες τότε στο διαδίκτυο.. Υπάρχει μία ειδική κάρτα κι έβαζε εμάς για βιτρίνα από σκηνές. Το έβαζε και πλήρωνε αυτός που ήθελε να το δει και μετά πήγαινε σε σκληρό υλικό, που δεν είχε καμία σχέση με εμάς. Έλληνας ήταν, που τελικά δικάστηκε.» συμπλήρωσε η Ναταλία Δραγούμη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments