Video

Κολωνός: Απίθανες εικόνες – Με κανό κάτοικος σε πλημμυρισμένο δρόμο

Κολωνός: Απίθανες εικόνες – Με κανό κάτοικος σε πλημμυρισμένο δρόμο
Κολωνός: «Χθες έκλαιγα, σήμερα γελάω... Έχουμε πάθει ζημιά 8-10.000 ευρώ. Παρακαλούμε τόσο καιρό να μας φτιάξουν τον δρόμο», λέει η κάτοικος.

Προβλήματα πλημμυρών αντιμετώπισε χθες ο Κολωνός λόγω του κύματος κακοκαιρίας Μπάλλος, ενώ το πρωί της Παρασκευής κεντρικός δρόμος της περιοχής, η οδός Αντιγόνης, παραμένει «λίμνη», με οχήματα να έχουν ακινητοποιηθεί.  Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται, αναφέροντας πως ό,τι συμβαίνει στην οδό Αντιγόνης είναι αποτέλεσμα κακοτεχνιών χρόνων, και ζητούν τα τεχνικά προβλήματα να επιδιορθωθούν επιτέλους.  «Αν είχαν φτιάξει το δρόμο και αγωγούς ομβρίων υδάτων δεν θα είχαμε τέτοια προβλήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά κάτοικος.

Κολωνός: Κάτοικος έκανε βόλτα με.. κανό

Μια γυναίκα που μίλησε στον ΣΚΑΪ διαμαρτυρήθηκε κάνοντας κανόε καγιάκ. Όπως ανέφερε, έχει πάθει ζημιές 8 με 10.000 ευρώ, ενώ δεν υπήρξε αποτέλεσμα παρότι έχει υπογραφεί σχετικό αίτημα από κατοίκους για καθαρισμό και άνοιγμα του δρόμου δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Κολωνός

«Χθες έκλαιγα, σήμερα γελάω… Έχουμε πάθει ζημιά 8-10.000 ευρώ. Παρακαλούμε τόσο καιρό να μας φτιάξουν τον δρόμο. Ένας δρόμος 150 μέτρων. Παρακαλούμε τον δήμο (σ.σ. Αθηναίων). Άμεση λύση τώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κολωνός

Αυτή την ώρα έχει έρθει συνεργείο του δήμου με σωλήνες απάντλησης και να ανοίξουν φρεάτιο, ενώ οι κάτοικο προσπαθούν να καθαρίσουν τις αυλές τους.

Κολωνός

Αθήνα: Ξεπέρασε τα 140 χιλιοστά η βροχόπτωση

Το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μπάλλος» «βύθισε» την Αττική, και ιδιαίτερα την Αθήνα, αφήνοντας περισσότερα από 140 χιλιοστά βροχής σε κάποιες περιοχές και προκαλώντας πληθώρα προβλημάτων. Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών / meteo.gr, τα μεγαλύτερα ύψη καταγράφηκαν στους σταθμούς Πατησίων (147 χιλιοστά), Αμπελοκήπων (145 χιλιοστά) και Περιστερίου (139 χιλιοστά).

Αξίζει να σημειωθεί ότι 1 χιλιοστό ύψους βροχής αντιστοιχεί σε 1 τόνο νερού ανά στρέμμα, επομένως επί παραδείγματι στην περιοχή των Πατησίων από το πρωί, οπότε ξεκίνησαν οι βροχοπτώσεις, έως το απόγευμα της Πέμπτης 14/10 έπεσαν 147 τόνοι νερού ανά στρέμμα. ΑθήναΣτον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται η κατανομή της βροχόπτωσης στην Αττική καθώς και οι σταθμοί του δικτύου μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής έως το απόγευμα της Πέμπτης 14/10. Στον ίδιο χάρτη σημειώνονται και οι περιοχές οι οποίες κάηκαν στις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού, οι οποίες φαίνεται να δέχτηκαν μικρότερους όγκους νερού με εξαίρεση την περιοχή του Τατοΐου όπου έπεσαν 101 χιλιοστά βροχής. svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments