Ειδήσεις

Καρτ ποστάλ: Τι θα δούμε στο επεισόδιο 3

Καρτ ποστάλ: Τι θα δούμε στο επεισόδιο 3
Καρτ ποστάλ: Η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή αναστατώνει τον Τζόζεφ, ο οποίος προσπαθεί να συμφιλιωθεί με το παρόν σκαλίζοντας τις μνήμες

Η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή αναστατώνει τον Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), ο οποίος προσπαθεί να συμφιλιωθεί με το παρόν σκαλίζοντας τις μνήμες του από το μακρινό παρελθόν. Με αφορμή έναν μικρού μεγέθους σεισμό, επισκέπτεται το κουφάρι ενός παραλιακού ξενοδοχείου, το οποίο δείχνει να γνωρίζει καλά από την παιδική του ηλικία.

Εκεί, δίπλα στα συντρίμμια του κτιρίου, θα συναναστραφεί τον Απόστολο (Θανάσης Παπαγεωργίου), έναν παράξενο ηλικιωμένο, ο οποίος μαζί με τη σύντροφό του Μαρίνα (Φωτεινή Παπαχριστοπούλου), σκιαγραφεί μέσα από την αφήγησή του την ανταγωνιστική σχέση δύο αδελφών, του Μάνου (Αινείας Τσαμάτης) και του Στέφανου (Θησέας Παπαπαναγιώτου).

Μαζί θα ανασύρουν οδυνηρές, οικογενειακές αναμνήσεις, εξίσου αποκαλυπτικές, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Τζόζεφ. Οι σχέσεις, όπως τα κτήρια, θέλουν γερά θεμέλια, ειδάλλως, αργά ή γρήγορα καταρρέουν συμπαρασύροντας τους ενοίκους τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments