Ειδήσεις

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ επεισόδιο 947

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ επεισόδιο 947
Ελίφ σήμερα: Η Μελέκ εξακολουθεί να περνάει δύσκολες στιγμές στην προσπάθειά της να δουλέψει και να καλύψει τις ανάγκες της Ελίφ.
Ελίφ σήμερα: Η Μελέκ εξακολουθεί να περνάει δύσκολες στιγμές στην προσπάθειά της να δουλέψει και να καλύψει τις ανάγκες της Ελίφ.

Στο προηγούμενο επεισόδιο Ελίφ 946:

Η Μελέκ περνάει δύσκολες ώρες στη δουλειά της επειδή η κυρία του σπιτιού της συμπεριφέρεται υποτιμητικά, ακόμα και μπροστά σε κόσμο. Η Μελέκ δεν μπορεί να ανεχθεί άλλο αυτή τη συμπεριφορά και παραιτείται. Στην έπαυλη όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τον Μαχίρ. Εκείνος υποκρίνεται και κανείς δεν καταλαβαίνει πως η Κιγιμέτ είναι η μητέρα του και πως στόχος τους είναι καταστρέψουν την οικογένεια Χακτανίρ…

Δευτέρα 18/10 Επεισόδιο 947

Ο Μαχίρ είναι στο γραφείο της έπαυλης των Χακτανίρ μαζί με την Κιγιμέτ και παρολίγο η Χουμεϊρά να τους δει μαζί. Η Μελέκ εξακολουθεί να περνάει δύσκολες στιγμές στην προσπάθειά της να δουλέψει και να καλύψει τις ανάγκες της Ελίφ. Η κατάσταση την έχει κάνει να χάσει το κέφι της και η Ελίφ μαζί με την Ασλί προσπαθούν να βρουν τρόπους να την κάνουν να χαρεί αλλά ταυτόχρονα και να τη βοηθήσουν οικονομικά, μέχρι να βρει πάλι δουλειά.

Η Ζουλιντέ ακούει στο τηλέφωνο της τα μηνύματα που της έχει αφήσει ο Σαφάκ. Η Λεμάν και η Αλέβ παρακολουθούν συνεχώς το μαγαζί της Ζουλιντέ. Ο Τουφάν απειλεί τη Ζουλιντέ πως θα σκοτώσει τον Σαφάκ και η Ζουλιντέ είναι αναστατωμένη. Η Αλέβ καταστρώνει ένα καινούργιο σχέδιο και αρχίζει να συμπεριφέρεται πολύ θερμά και φιλικά στη Ζουλιντέ. Ο Σαφάκ και ο Εμιρχάν περπατάνε μαζί και η Ζουλιντέ τους πλησιάζει. Όταν όμως φτάνει κοντά τους, βλέπει τον Τουφάν να παραμονεύει και να βγάζει ένα μαχαίρι από την τσέπη του, κοιτώντας απειλητικά τον Σαφάκ…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments