Ελλάδα

Καρδίτσα: Νεκρό ζευγάρι ηλικιωμένων από αναθυμιάσεις σόμπας

Καρδίτσα: Νεκρό ζευγάρι ηλικιωμένων από αναθυμιάσεις σόμπας
Καρδίτσα: Το άτυχο ζευγάρι, ένας 90χρονος και η 81χρονη σύζυγό του οι διέμεναν μόνιμα στο χωριό και εντοπίστηκαν από γειτονικό πρόσωπο νεκροί την Κυριακή.

Τραγωδία σημειώθηκε στην Καρδίτσα όταν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε νεκρό, στο χωριό Πετρίλο του Δήμου Αργιθέας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του karditsalive.net, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατός τους να προήλθε από αναθυμιάσεις από την ξυλόσομπα που είχαν για να θερμαίνονται.

Καρδίτσα: Πως εντοπίστηκε νεκρό το ζευγάρι

Το άτυχο ζευγάρι, ένας 90χρονος και η 81χρονη σύζυγό του οι διέμεναν μόνιμα στο χωριό και εντοπίστηκαν από γειτονικό πρόσωπο νεκροί την Κυριακή, καθώς δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής για ώρες. Εντός του σπιτιού τους φέρεται να υπήρχαν καπνοί από την ξυλόσομπα ενώ από την αστυνομία αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια. Έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου τους. Καρδίτσα

Καρδίτσα: Νεκρός 32χρονος με κορωνοϊό

Ο κορωνοϊός δεν κάνει εξαιρέσεις και αυτό επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά στην περίπτωση 32χρονου που νοσούσε με Covid-19. Ο 32χρονος με καταγωγή από την Καρδίτσα έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον ιό, βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους του. Από κοροναϊό νοσεί και ο πατέρας του 32χρονου.

Ο 32χρονος που καταγόταν από τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα έφυγε από τη ζωή, ενώ τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στη Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο πατέρας του που νοσεί νοσηλεύεται σε νοσοκομείο εκτός Καρδίτσας.

Νεκρός 29χρονος από κορωνοϊό στα Τρίκαλα

Συγκλονίζει ο θάνατος 29χρονου στα Τρίκαλα, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό. Ο νεαρός δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή επί δύο εβδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Τρικάλων, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος δεν είχε εμβολιαστεί και φέρεται να πήγε στο νοσοκομείο με αρκετή καθυστέρηση με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί πάρα πολύ η κατάσταση της υγείας του.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε με μία φορτισμένη ανάρτηση ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, γράφοντας:

«Όχι και στα 29 ρε γαμώτο…. Ο Παύλος ήταν ο νεότερος υποψήφιος που είχα. Τότε μόλις 22 χρόνων. Ο Παύλος ήταν ωραίος, δραστήριος, ευγενικός… Εξαιρετικό παιδί.

Ο Παύλος κόλλησε covid. Ο Παύλος κηδεύεται σήμερα, σε λίγη ώρα, στα Τρίκαλα. Να τελειώσουμε ίσως με τις μ@λακιες γύρω από την ανάγκη εμβολιασμού».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments