Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Το μεσημέρι η επικοινωνία Παπανδρέου – Ανδρουλάκη

ΚΙΝΑΛ: Το μεσημέρι η επικοινωνία Παπανδρέου – Ανδρουλάκη
ΚΙΝΑΛ: Συνεχίζονται οι διεργασίες στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής. Πότε θα προβεί σε ανακοινώσεις για την υποψηφιότητά του ο κος Παπανδρέου.

Τις επαφές του με τους διεκδικητές της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ συνεχίζει σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Σήμερα, περίπου στη μία το μεσημέρι θα επικοινωνήσει, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω Skype, με τον ευρωβουλευτή και υποψήφιο για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη.

Στη συνέχει αναμένεται να έχει συνάντηση και με τον βουλευτή και επίσης διεκδικητή της ηγεσίας, Βασίλη Κεγκέρογλου.

Ο Γιώργος Παπανδέου έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή τις συναντήσεις του και τις επαφές του με τους διεκδικητές της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής προκειμένου να συζητήσει μαζί τους το μέλλον της παράταξης και στη συνέχεια να ανακοινώσει και ο ίδιος τα σχέδιά του σχετικά με την διεκδίκηση της προεδρίας του κόμματος.

ΚΙΝΑΛ

Το βράδυ του Σαββάτου συνάντησε στο γραφείο του στη Βουλή το γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη, ενώ χθες Κυριακή είδε τους Παύλο Γερουλάνο και Παύλο Χρηστίδη.

Μπατζελή: Ίσως και σήμερα η ανακοίνωση Παπανδρέου

Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Μπατζελή, που στηρίζει την υποψηφιότητα Παπανδρέου, μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδος χθες, είπε πως έχει την αίσθηση ότι η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του θα γίνει ακόμη και σήμερα, Δευτέρα, πριν από το ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη. Η κυρία Μπατζελή τόνισε επίσης πως το κόμμα δεν μπορεί να πάει σε αυτή τη διαδικασία με επτά υποψηφιότητες, αφήνοντας εμμέσως να εννοηθεί ότι κάποιοι πρέπει να αποσυρθούν, επικρίνοντας προσωπικές αγωνίες ορισμένων.

Γιώργος Παπανδρέου: Το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ με τον ίδιο αρχηγό ανατρέπει τα πάντα

Η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να μπει στο παιχνίδι αιφνιδίασε φίλους και εχθρούς δημιουργώντας νέα δεδομένα. Η εκτίμηση που υπάρχει στα γραφεία των στοιχηματικών είναι ότι αν κατέβει υποψήφιος ο Γιώργος Παπανδρέου στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ θα είναι αυτομάτως το μεγάλο φαβορί.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έμπειρων δημοσκόπων μάλιστα λένε ότι σε περίπτωση που νέος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ βγει τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου θα δούμε αλλαγές στον πολιτικό χάρτη που λίγοι περιμένουν αυτή τη στιγμή. Η εκτίμηση τους είναι ότι στην πρώτη δημοσκόπηση με ΓΑΠ αρχηγό το ΚΙΝΑΛ θα δει διψήφια νούμερα μετά από καιρό με δυναμική να φτάσει έως το 15%. svg%3E

Πράγμα που σημαίνει ασφαλώς ότι αφενός ο δημοσκοπικός περίπατος της Νέας Δημοκρατίας θα πάψει να είναι… περίπατος, αφετέρου ότι ο Σύριζα που δεν δείχνει να ανακάμπτει θα δεχτεί ένα ακόμη ισχυρό χτύπημα καθώς ένα σημαντικό κομμάτι των ψηφοφόρων του θα επιστρέψει στο… νέο παλιό ΠΑΣΟΚ.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments