Τεχνολογία

Whatsapp αλλαγή: Νέα δυνατότητα για τις ομαδικές κλήσεις

Whatsapp αλλαγή: Νέα δυνατότητα για τις ομαδικές κλήσεις
Whatsapp αλλαγή: Η γνωστή πλατφόρμα εισάγει μία νέα δυνατότητα για τους χρήστες στις ομαδικές κλήσεις.

Μία νέα αλλαγή πρόκειται να προσθέσει το WhatsApp για τους χρήστες που κάνουν χρήση των ομαδικών κλήσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp πρόσθεσε Reactions στα μηνύματα της υπηρεσίας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι ομαδικές κλήσεις έδιναν την ευκαιρία επικοινωνίας με φίλους και συγγενείς. Το WhatsApp ασχολήθηκε πολύ με αυτή τη δυνατότητα, ανεβάζοντας, μεταξύ άλλων, το όριο των συμμετεχόντων σε οκτώ άτομα.

Η νέα δυνατότητα

Τώρα η εταιρεία εισάγει ένα νέο κουμπί απευθείας στην ομαδική συνομιλία, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να συμμετέχει σε τρέχουσες κλήσεις. “Ένας νέος αυθόρμητος τρόπος για να συνδεθείτε με τις οικογένειες και τις ομάδες φίλων τους”, αναφέρει σχετικά.

Τον Ιούλιο το WhatsApp επέτρεψε στους χρήστες να συμμετέχουν σε μία ομαδική κλήση ενώ εκείνη βρίσκεται σε εξέλιξη. Ωστόσο, θα έπρεπε να μεταβεί στο μενού κλήσεων για να δει τις τρέχουσες κλήσεις. Τώρα, με το νέο κουμπί, μπορεί απλώς να πάει σε μια ομάδα και να συμμετάσχει σε μια κλήση.

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης έναν νέο ξεχωριστό ήχο κλήσης για ομαδικές κλήσεις, που βοηθάει τον χρήστη να ξεχωρίσει μια κλήση WhatsApp ακόμα και αν δεν κρατά το κινητό στο χέρι του.

WhatsApp: Λίγα λόγια για την δημοφιλή εφαρμογή

Το WhatsApp Messenger είναι μία ιδιόκτητη εφαρμογή άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων για smartphones.  svg%3E

Εκτός από την ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου, οι χρήστες μπορούν να στείλουν ο ένας στον άλλο εικόνες, βίντεο, ήχους και μηνύματα πολυμέσων. Το λογισμικό είναι διαθέσιμο για Android, BlackBerry OS, BlackBerry 10, iOS, Series 40, Symbian (S60) και Windows Phone. Η WhatsApp Inc ιδρύθηκε το 2009 από τους δύο βετεράνους της Yahoo!, Brian Acton και Jan Koum και η βάση της εταιρείας βρίσκεται στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια. Ανταγωνίζονται με μια σειρά από ασιατικές υπηρεσίες μηνυμάτων (όπως η LINE, KakaoTalk και WeChat), εντέλει το WhatsApp χειριζόταν δέκα δισεκατομμύρια μηνύματα ανά ημέρα από τον Αύγουστο του 2012. Σύμφωνα με την εφημερίδα Financial Times, το WhatsApp έχει επηρεάσει τα SMS σε κινητά τηλέφωνα όπως το Skype επηρέασε τις διεθνείς κλήσεις στα σταθερά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments