Αθλητισμός

Σάκκαρη: Στα προημιτελικά του Kremlin Cup

Σάκκαρη: Στα προημιτελικά του Kremlin Cup
Σάκκαρη: Η Ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε άνετα στα προημιτελικά (6-2, 1-0), καθώς η Άννα Καλίνσκαγια αποχώρησε στις αρχές του δεύτερου σετ λόγω τραυματισμού.

H Μαρία Σάκκαρη ήθελε μια νίκη για να εξασφαλίσει και τυπικά την παρουσία της στη Γουαδαλαχάρα και τα WTA Finals και τα κατάφερε. Απέναντι στην Άννα Καλίνσκαγια (Νο.125), η Μαρία Σάκκαρη (Νο.7) δεν είχε κανένα πρόβλημα (6-1, 1-0 ret.)  και εντέλει η απόσυρση της 22χρονης Ρωσίδας στις αρχές του δεύτερου σετ, σήμανε την πρόκριση της Ελληνίδας στα προημιτελικά του Kremlin Cup (WTA 500) και παράλληλα την επίτευξη του μεγάλου στόχου, της παρουσίας στη Γουαδαλαχάρα. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει μια εκ των Βερόνικα Κουντερμέτοβα ή Σιμόνα Χάλεπ.

Το ματς

H Σάκκαρη χρειάστηκε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στο ματς. Αφού βρέθηκε πίσω με 2-1 στο πρώτο σετ, πήρε πέντε συνεχόμενα και μάλιστα τα τελευταία τρία χωρίς να χάσει πόντο. Συγκεκριμένα, με λάθος της Μαρίας η Καλίνσκαγια πήρε το πρώτο γκέιμ στο σερβίς της. Με forehand στο φιλέ της Ρωσίδας, η Σάκκαρη ισοφάρισε 1-1, αλλά με αβίαστο λάθος της η Καλίνσκαγια «κράτησε» το σερβίς της και έκανε το 2-1. Με άσο η Μαρία ισοφάρισε σε 2-2 και στη συνέχεια με λάθος της Καλίνσκαγια ήρθε το πρώτο μπρέικ στο ματς, για λογαριασμό της Σάκκαρη.

Κάπου εκεί… πήρε φόρα η Μαρία και πήρε δύο συνεχόμενα λαβ γκέιμ.  Ενα στο σερβίς της και άλλο ένα στο σερβίς της Ρωσίδας, για να φτάσει στο 5-2 και να σερβίρει για το 1-0 στα σετ. Και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη καθώς με ένα τρίτο σερί λαβ γκέιμ έφτασε στο 1-0. Το δεύτερο σετ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς η Ρωσίδα έχασε το πρώτο γκέιμ με μπρέικ και αποσύρθηκε λόγω ενοχλήσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments