Ελλάδα

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η απίστευτη ανάρτησή του για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η απίστευτη ανάρτησή του για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο επιχειρηματίας έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε με μία απίστευτη ανάρτηση την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πολλάκις πως δεν διστάζει να πάρει θέση για κάθε είδους ζήτημα.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από ένα story στο Instagram λοιπόν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την δική του θέση για τον Γιώργο Παπανδρέου, τονίζοντας πως η μόνη λύση είναι να «κλειστεί στην ντουλάπα».

Η ανάρτηση

«Ο ΓΑΠ εκφράζει όχι απλά το παλιό, αλλά το παμπάλαιο… Που αφού ξεπούλησε την χώρα, έχει αράξει και κάνει ζωάρα στις πλάτες όλων των Ελλήνων, ακόμα και των αγέννητων.

Αυτός που μπαινοβγαίνει στην πολιτική επικαιρότητα. Ε λοιπόν, είτε ως ΚΙΝΑΛ, είτε ως ΠΑΣΟΚ, είτε όπως αλλιώς το πείτε στο μέλλον αυτό το ρημάδι το κόμμα, η μοναδική λύση για τον ΓΑΠ είναι να τον κλείσετε στην ντουλάπα.

Κι αν δεν είναι λύση, θα είναι έστω μια καλή αρχή».

Η δήλωση της υποψηφιότητας Παπανδρέου

«Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή. Για τους πολίτες και τη χώρα. Για αυτό η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη. Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος. Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή. Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων. Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης.

Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση. Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής.

Για την απόφασή μου αυτή έχω ενημερώσει την Πρόεδρο μας, Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments