Πολιτική

Γιώργος Παπανδρέου: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Γιώργος Παπανδρέου: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ
Γιώργος Παπανδρέου: Ο πρώην πρωθυπουργός ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

O πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ. Με αυτόν τον τρόπο έβαλε τέλος στο θρίλερ σχετικά με την ενασχόληση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής.

Πιο συγκεκριμένα, την υποψήφιότητά του ανακοίνωσε επίσημα ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας για την ανάγκη Νέας Αλλαγής. Απηύθυνε προσκλητήριο ώστε το ΚΙΝΑΛ να ξαναγίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων και ταυτόχρονα καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης. ΚΙΝΑΛ

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου έχει ως εξής:

«Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή. Για τους πολίτες και τη χώρα. Για αυτό η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη. Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος. Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή. Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων. Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης.

Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση. Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής.

Για την απόφασή μου αυτή έχω ενημερώσει την Πρόεδρο μας, Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή».

Γιώργος Παπανδρέου: ΟΙ δηλώσεις Λοβέρδου για την υποψηφιότητά του

Ξεκάθαρος ότι δεν πρόκειται να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ακόμα και αν συνυποψήφιός του είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, εμφανίστηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος. Όπως είπε σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ, δεν περίμενε ότι μπορεί να έχει αντίπαλο τον κ. Παπανδρέου και πως ένας άνθρωπος με τη δική του πορεία, θα θελήσει να κάνει κάτι άλλο.  svg%3E

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι κατά την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον κ. Παπανδρέου, η οποία διήρκησε 2 με 2,5 λεπτά, του είπε ότι ως πρώην πρόεδρος έχει ρόλο στήριξης της Φώφης Γεννηματά μαζί με τους Κώστα Σημίτη και Ευάγγελο Βενιζέλο, ώστε να εγγυηθούν τη σοβαρότητα της διαδικασίας.Ο κ. Λοβέρδος πρόσθεσε πως ούτε για ένα λεπτό δεν σκέφτηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να το σκεφτεί ή να το σκέφτηκε να κάνει πίσω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments