Ειδήσεις

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ επεισόδιο 951

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ επεισόδιο 951
Ελίφ σήμερα: Ο Σαφάκ απαιτεί μια απάντηση από τη Ζουλιντέ και εκείνη του λέει πως δεν μπορεί να τον παντρευτεί. Ο Σαφάκ δεν μπορεί να το πιστέψει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο Ελίφ 950:

Η Χουμεϊρά πηγαίνει στην πισίνα. Ο Λεβέντ δεν είναι εκεί, είναι όμως η κιθάρα του. Η Χουμεϊρά παίρνει την κιθάρα και παίζει. Ξαφνικά, βλέπει τους άντρες του Ταρίκ και τρομάζει. Ένας άντρας βάζει το χέρι του στο στόμα της και ο Λεβέντ έρχεται για να τη βοηθήσει. Κατά τη διάρκεια του καυγά σπάει η κιθάρα του Λεβέντ. Την επόμενη μέρα ο Λεβέντ αναζητά την κιθάρα του αλλά δεν τη βρίσκει πουθενά. Την έχει πάρει η Χουμεϊρά. Η Μελέκ ψάχνει για δουλειά. Η Κιγιμέτ προσπαθεί να μάθει κάτι από τον Λεβέντ χωρίς αποτέλεσμα. Ο Τουφάν απειλεί ξανά τη Ζουλιντέ πως θα σκοτώσει τον Εμιρχάν αλλά και την ίδια, αν παντρευτεί τον Σαφάκ…

Παρασκευή 22/10 Επεισόδιο 951

Η Ελίφ είναι άρρωστη αλλά θέλει να μάθει το ποίημα για τη σχολική παράσταση. Ο διευθυντής του σχολείου καλεί στο γραφείο του την Ασλί και την αναγκάζει να παραιτηθεί, μετά από αυτό που έκανε για την Ελίφ.

Η Χουμεϊρά φροντίζει να φτιάξει την κιθάρα του Λεβέντ. Όταν εκείνος τη βλέπει να είναι σαν καινούρια δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

Η Ζουλιντέ είναι τρομοκρατημένη εξαιτίας των απειλών του Τουφάν και δεν μπορεί να αποδεχθεί την πρόταση γάμου του Σαφάκ. Η Αλέβ και ο Τουφάν καταστρώνουν ένα νέο σχέδιο, που θα αναγκάσει τον Σαφάκ να βγει μια για πάντα από τη ζωή της Ζουλιντέ.

Η Ασλί δεν ξέρει πως να ανακοινώσει στην Ελίφ πως δεν μπορεί να συνεχίσει να πηγαίνει στο σχολείο και δεν μπορεί να πάρει μέρος στη σχολική παράσταση. Όταν το μαθαίνει η Ελίφ νιώθει μεγάλη θλίψη.

Ο Σαφάκ απαιτεί μια απάντηση από τη Ζουλιντέ και εκείνη του λέει πως δεν μπορεί να τον παντρευτεί. Ο Σαφάκ δεν μπορεί να το πιστέψει…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments