Ειδήσεις

Σασμός: Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο 29

Σασμός: Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο 29
Σασμός: Η Αργυρώ και ο Αστέρης προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια αλλά μία αναπάντεχη συνάντηση της Αργυρώς θα τους οδηγήσει και πάλι στην απόγνωση.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha Σασμός είδαμε:

Τα νέα για την εγκυμοσύνη της Στέλλας αναστατώνουν την Καλλιόπη που αναλαμβάνει αμέσως δράση! Η πρώτη της κρούση στον Αστέρη τους οδηγεί σε σύγκρουση, αλλά ούτε κι ο Μαθιός δείχνει να συμμερίζεται την πρόθεσή της να παρέμβουν. Έτσι καταλήγει στον Τάσο και τη Σοφία που ακούνε τα σχέδιά της να φέρουν ξανά τα παιδιά τους κοντά με αμηχανία. Ο Αστέρης πάλι, πιεσμένος περισσότερο από ποτέ, τα λέει όλα στην Αργυρώ κι εκείνη για πρώτη φορά αντιδρά ζητώντας του να κάνει επιτέλους κάτι.

Επεισόδιο 29:

Η Αργυρώ και ο Αστέρης προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια αλλά μία αναπάντεχη συνάντηση της Αργυρώς θα τους οδηγήσει και πάλι στην απόγνωση. Η Καλλιόπη, απογοητευμένη από την συμπεριφορά του Αστέρη, αποφασίζει ότι θα κάνει τα πάντα για να βρίσκεται κοντά στη Στέλλα και το εγγόνι της.

Ο Μανόλης κι ο Νικηφόρος έχουν μπει στην τελική ευθεία για τη μετακόμιση. Ο Πέτρος έχει γοητευτεί από την μηχανόβια αμαζόνα της οποίας η ταυτότητα επιτέλους αποκαλύπτεται. Η Θοδώρα δέχεται πιέσεις από τον Γιώργη για να τα ξαναβρούνε. Ο Μανόλης σκέφτεται πλέον σοβαρά να καταδώσει τον Μαθιό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments