Ελλάδα

Δολοφονία στο Αιγάλεω: Με ματωμένα ρούχα και χέρια παραδόθηκε ο 20χρονος

Δολοφονία στο Αιγάλεω: Με ματωμένα ρούχα και χέρια παραδόθηκε ο 20χρονος
Δολοφονία στο Αιγάλεω: Η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια μικρότερου γιου της οικογένειας ο οποίος τον υπέδειξε ως δράστη στην Αστυνομία.

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η δολοφονία της 55χρονης μητέρας στο Αιγάλεω. Μάλιστα όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, στις αρχές παραδόθηκε ο 20χρονος γιος της, ο οποίος ομολόγησε και την αισχρή πράξη του. Ο 20χρονος μητροκτόνος παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου και ομολόγησε το έγκλημα του.

Δολοφονία στο Αιγάλεω: Τα πρώτα λόγια του 20χρονου

Ο νεαρός που είχε εξαφανιστεί μετά τη δολοφονία, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς: «Δεν ήξερα ότι πέθανε, δεν είχα σκοπό να τη σκοτώσω, μόλις έμαθα ότι η μητέρα μου πέθανε αποφάσισα να παραδοθώ». Ο 20χρονος είχε ακόμα αίμα στα ρούχα και στα χέρια του. Τα ρούχα έχουν δοθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνει ανάλυση DNA. Ο ίδιος έχει μεταφερθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση. Δολοφονία στο Αιγάλεω

Η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια μικρότερου γιου της οικογένειας που, μάλιστα, είπε στους αστυνομικούς που έφτασαν ότι ο αδερφός του ήταν που σκότωσε τη μητέρα τους. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη γυναίκα έφερε βαθιά τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και το στήθος της. Τα προβλήματα στην οικογένεια είχαν αρχίσει να πυκνώνουν μετά τον θάνατο του πατέρα, με καταγωγή από το Πακιστάν, που έκανε τα οικονομικά προβλήματα ασφυκτικά.

Η οικογένεια, με τα πέντε παιδιά φέρεται ότι είχε χαμηλό εισόδημα και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. Ο πατέρας, με καταγωγή από το Πακιστάν, δεν βρίσκεται εν ζωή. Υπενθυμίζεται ότι πολύ σύντομα μετά την αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος η προσοχή των αρχών στράφηκε στον γιο της ο οποίος και αναζητούταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος γιος του θύματος ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments