Ελλάδα

Δολοφονία στο Αιγάλεω: Παραδόθηκε ο γιος της 55χρονης

Δολοφονία στο Αιγάλεω: Παραδόθηκε ο γιος της 55χρονης
Δολοφονία στο Αιγάλεω: Ήταν αυτός που είχε ειδοποιήσει τις αρχές για το θάνατο της 55χρονης γυναίκας.

Σοκάρει η υπόθεση με τη δολοφονία της 55χρονης γυναίκας στο Αιγάλεω. Στη ΓΑΔΑ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας παραδόθηκε σήμερα Παρασκευή ο 20χρονος ο οποίος σκότωσε τη μητέρα του στο σπίτι τους στο Αιγάλεω. Ο νεαρός αναζητούνταν από την ημέρα του εγκλήματος, ενώ εξαρχής οι αρχές είχαν στρέψει το βλέμμα των ερευνών τους στον 20χρονο για τη δολοφονία.

Η οικογένεια, με πέντε παιδιά φέρεται ότι είχε χαμηλό εισόδημα και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. Ο πατέρας, με καταγωγή από το Πακιστάν, δεν βρίσκεται εν ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος γιος του θύματος ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Δολοφονία στο Αιγάλεω

Δολοφονία στο Αιγάλεω: Το χρονικό του σοκαριστικού περιστατικού

Ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω από αστυνομικούς. Η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι. Οι πρώτες πληροφορίες, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανέφεραν πως επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια που σχετίζεται με συγγενικό της πρόσωπο. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σπίτι που σημειώθηκε το φονικό νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο γιος που αναζητούταν φέρεται ότι σκότωσε τη μητέρα του με μαχαίρι και διέφυγε πηδώντας από το παράθυρο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι για αρκετό καιρό ήταν έγκλειστος σε ίδρυμα και δεν αποκλείεται να παρουσιάζει ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και το στήθος της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments