Πολιτική

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Με το να υποστηρίζεις ΠΑΣΟΚ χρήζεις ιατρικής παρακολούθησης

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Με το να υποστηρίζεις ΠΑΣΟΚ χρήζεις ιατρικής παρακολούθησης
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Επίθεση κατά του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ μέσω ανάρτησης σχολίασε τις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΚΙΝΑΛ.

Με μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ ο γνωστός επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε τις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΚΙΝΑΛ.

Ειδικότερα και επ’ αφορμή της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με δύο αναρτήσεις στα social media, και συγκεκριμένα στο Instagram εξαπέλυσε ακραία επίθεση απέναντι σε όσους σκεφτούν να ψηφίσουν τον Γιώργο Παπανδρέου.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Το να είσαι Έλληνας και να υποστηρίζεις Πασόκ (με όποιο όνομα) μετά από ότι έκανε στην πατρίδα μας ο Σημίτης και ο γιωργάκης σίγουρα χρήζεις ιατρικής παρακολούθησης. Το να πας να ψηφίσεις giorgaki ξανά στις επόμενες εκλογές σε καθιστά όμως ανθέλληνα και προδότη».

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο επιχειρηματίας έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ.

 Η απίστευτη ανάρτησή του για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε με μία απίστευτη ανάρτηση την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πολλάκις πως δεν διστάζει να πάρει θέση για κάθε είδους ζήτημα.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από ένα story στο Instagram λοιπόν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την δική του θέση για τον Γιώργο Παπανδρέου, τονίζοντας πως η μόνη λύση είναι να «κλειστεί στην ντουλάπα».

Η ανάρτηση

«Ο ΓΑΠ εκφράζει όχι απλά το παλιό, αλλά το παμπάλαιο… Που αφού ξεπούλησε την χώρα, έχει αράξει και κάνει ζωάρα στις πλάτες όλων των Ελλήνων, ακόμα και των αγέννητων.

Αυτός που μπαινοβγαίνει στην πολιτική επικαιρότητα. Ε λοιπόν, είτε ως ΚΙΝΑΛ, είτε ως ΠΑΣΟΚ, είτε όπως αλλιώς το πείτε στο μέλλον αυτό το ρημάδι το κόμμα, η μοναδική λύση για τον ΓΑΠ είναι να τον κλείσετε στην ντουλάπα.

Κι αν δεν είναι λύση, θα είναι έστω μια καλή αρχή». svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments