Ειδήσεις

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ επεισόδιο 952

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ επεισόδιο 952
Ελίφ σήμερα: Μετά την αρνητική απάντηση της Ζουλιντέ στην πρότασή γάμου, ο Σαφάκ είναι απογοητευμένος και δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για τη ζωή πια.

Στο προηγούμενο επεισόδιο Ελίφ 951:

Ασλί, Μελέκ και Ελίφ νιώθουν μεγάλη θλίψη. Η Ζουλιντέ είναι τρομοκρατημένη εξαιτίας των απειλών του Τουφάν και δεν μπορεί να αποδεχθεί την πρόταση γάμου του Σαφάκ. Η Αλέβ και ο Τουφάν καταστρώνουν ένα νέο σχέδιο, που θα αναγκάσει τον Σαφάκ να βγει μια για πάντα από τη ζωή της Ζουλιντέ.Η Ασλί δεν ξέρει πως να ανακοινώσει στην Ελίφ πως δεν μπορεί να συνεχίσει να πηγαίνει στο σχολείο και δεν μπορεί να πάρει μέρος στη σχολική παράσταση. Όταν το μαθαίνει η Ελίφ νιώθει μεγάλη θλίψη. Ο Σαφάκ απαιτεί μια απάντηση από τη Ζουλιντέ και εκείνη του λέει πως δεν μπορεί να τον παντρευτεί. Ο Σαφάκ δεν μπορεί να το πιστέψει…

Δευτέρα 25/10 Επεισόδιο 952

Μετά την αρνητική απάντηση της Ζουλιντέ στην πρότασή γάμου, ο Σαφάκ είναι απογοητευμένος και δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για τη ζωή πια. Η Αλέβ όμως θέλει να μάθει τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στον Σαφάκ και τη Ζουλιντέ και πιέζει τον Τουφάν να μάθει την αλήθεια, που κρύβουν. Ο Τουφάν κυνηγά τη Ζουλιντέ μέχρι που ο θυμός του μετατρέπεται σε πανικό με αποτέλεσμα κάποια ατυχή γεγονότα.

Η Κιγιμέτ και ο Μαχίρ από την άλλη ζηλεύουν τη Ματσιντέ, η οποία δίνει υποτροφίες σε άπορα κορίτσια για να σπουδάσουν. Η Ελίφ είναι θλιμμένη καθώς δεν μπορεί να πάει στο σχολείο και κατηγορεί τον εαυτό της. Η Ασλί λυπάται πραγματικά για την Ελίφ και όταν ανακαλύπτει τυχαία τη φιλανθρωπική δράση της Ματσιντέ παλεύει σκληρά για να επικοινωνήσει μαζί της και να εξασφαλίσει αυτή την υποτροφία για την Ελίφ.

Ο Κερέμ είναι πολύ απασχολημένος με τις υποθέσεις της εταιρίας. Κανονίζει μια μυστική συνάντηση, μιας και δεν θέλει να το μάθει η Ράνα και ζητάει σχετικά τη βοήθεια του Μαχίρ. Ο Μαχίρ όμως καταστρώνει τα δικά του άσχημα σχέδια εναντίον του Κερέμ. Εν τω μεταξύ, η Μελέκ είναι ενθουσιασμένη επειδή ένας αρτοποιός δείχνει ενδιαφέρον για να αγοράσει τα μπισκότα της…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments