Διεθνή

Σοϊλού για το ζήτημα των δέκα πρεσβευτών: Όλοι σας και μόνοι μας

Σοϊλού για το ζήτημα των δέκα πρεσβευτών: Όλοι σας και μόνοι μας
Σοϊλού για το ζήτημα των δέκα πρεσβευτών: Ο Τούρκος υπουργός εμφανίστηκε εμπρηστικός αναφορικά με το θέμα των δέκα πρεσβευτών που απασχολεί την χώρα.

Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών κος Σοϊλού πραγματοποίησε εμπρηστικές δηλώσεις αναφορικά με το ζήτημα των δέκα πρεσβευτών που ζήτησαν την απελευθέρωση του Τούρκου εκδότη και φιλάνθρωπου Οσμάν Καβαλά, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή. Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών κος Σοϊλού για το ζήτημα των δέκα πρεσβευτών.

Προς αναζήτηση «φόρμουλας» ώστε να πέσουν οι τόνοι της τουρκικής κυβέρνησης όσον αφορά τον χαρακτηρισμό των δέκα πρεσβευτών που χαρακτηρίστηκαν ανεπιθύμητοι στην χώρα, βρίσκεται το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών. Σοϊλού για το ζήτημα των δέκα πρεσβευτών

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα Τζουμχουριέτ σε άρθρο της με τίτλο «Η διπλωματία του ενός», οι αξιωματούχοι του υπουργείου Εξωτερικών, μελετούν προσεκτικά το πως πρέπει να χειριστούν το θέμα.

Η σχετική εντολή Ερντογάν δεν έχει εκτελεστεί ακόμη με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης μάλιστα να αναφέρει χθες 24/10 πως δεν είναι σίγουρο το ότι όντως θα εκτελεστεί δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «θα το συζητήσουμε».

Σοϊλού για το ζήτημα των δέκα πρεσβευτών: Οι δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών

Την ίδια ώρα ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλειμάν Σοϊλού αναφερόμενος στο ζήτημα των δέκα πρεσβευτών δήλωσε πως οι χώρες τους μπορούν να έρθουν όλες μαζί εναντίον της Τουρκίας.

«Σύντομα θα δείτε ο λόγος της Τουρκίας να μετρά σε όλον τον κόσμο. Δεν φοβόμαστε. Εμείς μόλις τώρα ξεκινήσαμε», είπε συγκεκριμένα. Σοϊλού για το ζήτημα των δέκα πρεσβευτών

Λίγα λόγια για τον Σουλεϊμάν Σοϊλού

Ο Σουλεϊμάν Σοϊλού είναι Τούρκος πολιτικός και εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν ΑKP.

Είναι υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Ερντογάν τα τελευταία τρία χρόνια. Προηγουμένως ήταν υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Έχει διατελέσει αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments