Lifestyle

James Michael Tyler: Πέθανε ο «Γκάνθερ» από τα «Φιλαράκια»

James Michael Tyler: Πέθανε ο «Γκάνθερ» από τα «Φιλαράκια»
James Michael Tyler: Ο γνωστός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών.

Πέθανε ο James Michael Tyler σε ηλικία 59 ετών. Ο Αμερικανός έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη θρυλική σειρά «Τα φιλαράκια» που υποδυόταν τον ρόλο του «Γκάθνερ». Ο γνωστός ηθοποιός έδινε χρόνια μάχη με τον καρκίνο, όπου τελικά, δυστυχώς, νικήθηκε.

Ο James Michael Tyler είχε διαγνωστεί το 2018 με καρκίνο του προστάτη σε προχωρημένο στάδιο, ο οποίος αργότερα έκανε μετάσταση στα κόκαλά του. Λίγο αργότερα, ο καρκίνος έκανε μετάσταση στα οστά και ο ηθοποιός δεν μπορούσε να περπατήσει, γι’ αυτό και είχε απουσιάσει από το reunion της σειράς.

Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος ηθοποιός είχε καθηλωθεί σε καροτσάκι και ήταν αδύνατο να περπατήσει γι΄αυτό και ήταν απών από τη μεγάλη επανένωση στην οθόνη των πρωταγωνιστών της σειράς που προβλήθηκε τον περασμένο Μάιο από το HBO. Εμφανίστηκε, όμως, μέσω βίντεο στο πολυαναμενόμενο reunion.

Ο μάνατζερ του, σύμφωνα με το BBC, δήλωσε: «Ο Tyler πέθανε ήσυχα μέσα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες την Κυριακή το πρωί».  «Ο κόσμος τον γνώριζε ο Γκάνθερ… αλλά οι αγαπημένοι του Michael τον γνώριζαν ως έναν ηθοποιό, ως έναν μουσικό, ως έναν μαχητή κατά του καρκίνου και ως έναν αξιαγάπητο σύζυγο» ανέφερε σε δήλωσή της η οικογένεια του 59χρονου ηθοποιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments