Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: Ο Αλέξης Τσίπρας αποχαιρετά την αρχηγό του ΚΙΝΑΛ

Φώφη Γεννηματά: Ο Αλέξης Τσίπρας αποχαιρετά την αρχηγό του ΚΙΝΑΛ
Γεννηματά: Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κος Αλέξης Τσίπρας αποχαιρέτισε με ανάρτησή του την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά απέστειλε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

«Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Έδωσε με πείσμα και αξιοπρέπεια τη μάχη για τη ζωή μέχρι το τέλος. Η απώλειά της αφήνει πιο φτωχή την πολιτική ζωή της χώρας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συντρόφους της», έγραψε ο Αλ. Τσίπρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά σκόρπισε θλίψη στον πολιτικό κόσμο με συντρόφους και πολιτικούς αντιπάλους να στέλνουν τα μηνύματά τους. Η Φώφη Γεννηματά έχασε τη μάχη με τον καρκίνο φεύγοντας από τη ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών.

«Δυστυχώς πριν από λίγο απεβίωσε η Φώφη Γεννηματά μαχόμενη γενναία κατά της ασθένειας της. Τα θερμά μου Συλλυπητήρια στην οικογένεια της», έγραψε ο κ. Πλεύρης.

Με ανάρτηση του στο twitter εξέφρασε τη θλίψη του και ο Ανδρέας Λοβέρδος για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά. «Δεν βρίσκω λέξεις να εκφράσω τον σπαραγμό μου. Αντίο Φώφη μας!», ήταν η ανάρτηση του.

«Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια της φίλης και συντρόφισσας Φώφης Γεννηματά. Αυτή τη στιγμή η σκέψη μου, η σκέψη όλων μας, είναι με την οικογένειά της. Αναστέλλω την προεκλογική μου εκστρατεία.», δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments