Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: Σάλος με την ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για το θάνατό της

Φώφη Γεννηματά: Σάλος με την ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για το θάνατό της
Φώφη Γεννηματά: Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, είδε «πολιτικά οφέλη» στον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για τη Φώφη Γεννηματά που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Μέσα από δημοσίευσή του στο twitter, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «βλέπει» πολιτικά οφέλη για το ΚΙΝΑΛ, που θα δημιουργηθούν από κύμα συμπάθειας προς την εκλιπούσα πολιτικό.

Φώφη Γεννηματά: Η ανάρητη Κύρτσου που προκάλεσε αντιδράσεις

«Η αντοχή και η αξιοπρέπεια που έδειξε η Φώφη Γεννηματά στη μάχη με τον καρκίνο στέλνει κοινωνικά μηνύματα και δημιουργεί ένα κύμα συμπάθειας που μπορεί να αποτελέσει πολιτικό κεφάλαιο για το Κιν.Αλλ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της», έγραψε στο twitter.

Δύο ώρες μετά την αρχική ανάρτηση με νέο του tweet, αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε η Φώφη Γεννηματά.

Η δεικτική απάντηση Μπακογιάννη

Αμέσως οι χρήστες του twitter αντέδρασαν εντονότατα. Μάλιστα, και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σχολίασε με δεικτικό τρόπο την ανάρτηση Κύρτσου, γράφοντας την ομηρική φράση από την Ιλιάδα «Αιδώς Αργείοι». Φώφη Γεννηματά

 Ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης πάντα μαζί της στα δύσκολα

Σε όλη αυτή την πολυετή μάχη που έδινε με τον καρκίνο είχε πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της, Ανδρέα Τσούνη. Εκείνος ήταν από τους ανθρώπους που δεν την άφησαν ποτέ. Αθόρυβα και διακριτικά τη στήριζε. Της έπιανε το χέρι στα δύσκολα και της έδινε κουράγιο, αποτελώντας το στήριγμά της. Ο θάνατος της προέδρου του ΚΙΝΑΛ έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο αφού η επιδείνωση της υγείας της ήταν δραματική.

Η Φώφη Γεννηματά και ο Ανδρέας Τσούνης παντρεύτηκαν το 2003. Ο Ανδρέας Τσούνης είναι οδοντίατρος και εργαζόταν στο νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού «Ερρίκος Ντυνάν» από το οποίο παραιτήθηκε το 2014. Ο σύζυγός της είναι συντετριμμένος από τον χαμό της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments