Τεχνολογία

Rolls-Royce: Αυτό το αξεσουάρ κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο

Rolls-Royce: Αυτό το αξεσουάρ κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο
Rolls-Royce: Η διάσημη αυτοκινητοβιομηχανία δεν είναι γνωστή μόνο για τα πολυτελή αυτοκίνητά της, αλλά και για τον εντυπωσιακό εξοπλισμό με τον οποίο τα συνοδεύει.

Όπως όλοι γνωρίζουν, η Rolls-Royce δεν είναι μια συνηθισμένη αυτοκινητοβιομηχανία. Πέρα από την απαράμιλλή ποιότητα των πολυτελών οχημάτων της, η ικανότητα της να ξεχωρίζει στον χώρο της αυτοκίνησης αποδεικνύεται και από τον εντυπωσιακό εξοπλισμό με τον οποίο «προικίζει» τα μοντέλα της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Rolls-Royce κατασκευάζει ένα τόσο εξεζητημένο αξεσουάρ, με τους εύπορους πελάτες της να έχουν την δυνατότητα επιλογής προαιρετικού “εξοπλισμού” όχι μόνο για το μοντέλο που έχουν αγοράσει, αλλά και για το σπίτι, το γραφείο ή την γκαρνταρόμπα τους. Rolls-Royce

Το νέο αξεσουάρ ονομάζεται Cellarete και είναι ένα χειροποίητο μεταφερόμενο “κελάρι” για να φυλάξετε το αγαπημένο σας ουίσκι, καθώς και τα πούρα σας στο γραφείο. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του είναι δέρμα, ξύλο και αλουμίνιο, με το κόστος του να φτάνει την αξία μιας premium μπερλίνας ή ενός αντίστοιχου SUV. Για την ακρίβεια, κοστίζει 48.000 ευρώ χωρίς τους φόρους.

Rolls-Royce

Μην ανησυχείτε όμως, πρόκειται για ένα ξεχωριστό και καλοκατασκευασμένο ατομικό κελάρι που δείχνει ότι αξίζει τα λεφτά του. Τα υλικά για την κατασκευή του είναι αρμονικά δεμένα μεταξύ τους, και σίγουρα εντυπωσιάζουν τόσο το μάτι όσο και την αίσθηση. Επιπλέον, υπάρχει κρυφός φωτισμός στον χώρο που συντηρείτε το ουίσκι και χειροποίητα ποτηράκια, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το ποιόν του.

Rolls-Royce

Τέλος, ο κυλινδρικός υγραντήρας πούρων εντυπωσιάζει με το μαζεμένο μέγεθός του και τα διαχωριστικά από ισπανικό ξύλο. Ακόμα, υπάρχει χειροποίητος μαγνητικός αναπτήρας και κόφτης της γαλλικής φίρμας πολυτελών ειδών ST Dupont.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments