Video

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ επεισόδιο 953

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ επεισόδιο 953
Ελίφ σήμερα: Η Ζουλιντέ είναι αναίσθητη στο μαγαζί της και αιμορραγεί από το κεφάλι. Ο Τουφάν είναι δίπλα της πανικοβλημένος. Η Αλέβ έρχεται στο μαγαζί και μαζί τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο Ελίφ 952,  η Ελίφ σήμερα είναι θλιμμένη καθώς δεν μπορεί να πάει στο σχολείο και κατηγορεί τον εαυτό της. Η Ασλί λυπάται πραγματικά για την Ελίφ και όταν ανακαλύπτει τυχαία τη φιλανθρωπική δράση της Ματσιντέ παλεύει σκληρά για να επικοινωνήσει μαζί της και να εξασφαλίσει αυτή την υποτροφία για την Ελίφ. Ο Κερέμ είναι πολύ απασχολημένος με τις υποθέσεις της εταιρίας. Κανονίζει μια μυστική συνάντηση, μιας και δεν θέλει να το μάθει η Ράνα και ζητάει σχετικά τη βοήθεια του Μαχίρ. Ο Μαχίρ όμως καταστρώνει τα δικά του άσχημα σχέδια εναντίον του Κερέμ. Εν τω μεταξύ, η Μελέκ είναι ενθουσιασμένη επειδή ένας αρτοποιός δείχνει ενδιαφέρον για να αγοράσει τα μπισκότα της…

Η Ζουλιντέ είναι αναίσθητη στο μαγαζί της και αιμορραγεί από το κεφάλι. Ο Τουφάν είναι δίπλα της πανικοβλημένος. Η Αλέβ έρχεται στο μαγαζί και μαζί τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Η Ασλί επισκέπτεται τη Ματσιντέ για να την πείσει να υποστηρίξει την Ελίφ και να μπορέσει να συνεχίσει το σχολείο. Της εξηγεί πόσο πολύ θέλει η Ελίφ να σπουδάσει και πόσο δύσκολη είναι η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της. Είναι μια τέλεια υποψήφια για να υποστηρίξει. Η Ματσιντέ συμφωνεί και ζητάει από το ίδρυμα να δώσουν μια τελευταία υποτροφία σε μία ακόμα μαθήτρια, που το έχει ανάγκη ενώ ζητάει από την Ασλί να τους παρέχει τα απαραίτητα έγγραφα.

Η Ελίφ χαρίζει τα σχολικά της είδη στη συμμαθήτριά της Ναζλί με δάκρυα στα μάτια. Η Μελέκ νιώθει απαίσια και δεν ξέρει πως να βοηθήσει την κόρη της να ξαναβρεί το κέφι της. Η Ζουλιντέ ανακτά τις αισθήσεις της και βλέπει τον Τουφάν και την Αλέβ δίπλα της. Πανικοβάλλεται και προσπαθεί να πει κάτι αλλά χάνει ξανά τις αισθήσεις της, πριν πει την αλήθεια για τον Τουφάν.

Ο Εμιρχάν ανησυχεί επειδή η μητέρα του δεν έχει επιστρέψει σπίτι και πηγαίνει στο μαγαζί για να μάθει τι συμβαίνει. Εκεί συναντά τον Σαφάκ, ο οποίος έχει πάει να δει τη Ζουλιντέ. Όμως η Ζουλιντέ δεν είναι εκεί. Η Αλέβ φτάνει και κρυφά ενημερώνει τον Σαφάκ για το ατύχημα της Ζουλιντέ. Ο Σαφάκ στέλνει τον Εμιρχάν στο σπίτι του για να τον φροντίσει η Λεμάν και εκείνος κατευθύνεται στο νοσοκομείο…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments