Video

Σε ξένα χέρια: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 26 Οκτωβρίου

Σε ξένα χέρια: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 26 Οκτωβρίου
Σε ξένα χέρια: Η Πελαγία στο επεισόδιο της Τρίτης στα ξένα χέρια στην ΕΡΤ, καταφθάνει μαζί με τη Μάρω στην εταιρεία του Φεγκούδη, για να πιάσει δουλειά ενώ τα σχέδια της Μαριτίνας, να ζητήσει συγγνώμη από τον Μάνο, ανατρέπονται όταν βρίσκει την Τόνια να εργάζεται ως νταντά στο σπίτι του Φεγκούδη.

Η Πελαγία στο επεισόδιο της Τρίτης στα ξένα χέρια στην ΕΡΤ, καταφθάνει μαζί με τη Μάρω στην εταιρεία του Φεγκούδη, για να πιάσει δουλειά ενώ τα σχέδια της Μαριτίνας, να ζητήσει συγγνώμη από τον Μάνο, ανατρέπονται όταν βρίσκει την Τόνια να εργάζεται ως νταντά στο σπίτι του Φεγκούδη.

Η Σούλα αποφεύγει το στενό μαρκάρισμα του Λουδοβίκου και η Μάρω συνειδητοποιεί ποια είναι η γυναίκα στο σκίτσο του Χρύσανθου. Η Τόνια αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Ντάντω τον πόνο που τη βαραίνει.

Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Τετάρτης

Ο Πιπερόπουλος αναγκάζεται να προσκαλέσει τον Φεγκούδη σε δείπνο, τη στιγμή που ο Μάνος βρίσκεται αναίσθητος έξω από το σπίτι του. Ο Χρύσανθος ανακαλύπτει το σχέδιο της Μάρως και της Πελαγίας, ενώ μαθαίνει τυχαία για το παρελθόν της Σούλας με τον Φεγκούδη. Η Μαριτίνα ετοιμάζεται για την πρώτη νύχτα με τον Μάνο, ενώ ο ίδιος μαθαίνει για το παιδί της Τόνιας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments