Ειδήσεις

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ επεισόδιο 954

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ επεισόδιο 954
Ελίφ σήμερα: Η Μπιρτσέ και ο Ακίν μιλάνε για τη Ράνα. Η Ράνα και ο Κερέμ πάλι διαφωνούν για τη Μπιρτσέ και τις ικανότητές της.

Η Μπιρτσέ και ο Ακίν μιλάνε για τη Ράνα στην Ελίφ. Η Ράνα και ο Κερέμ πάλι διαφωνούν για τη Μπιρτσέ και τις ικανότητές της. Στο προηγούμενο επεισόδιο Ελίφ 953: Η Ελίφ χαρίζει τα σχολικά της είδη στη συμμαθήτριά της Ναζλί με δάκρυα στα μάτια. Η Μελέκ νιώθει απαίσια και δεν ξέρει πως να βοηθήσει την κόρη της να ξαναβρεί το κέφι της. Η Ζουλιντέ ανακτά τις αισθήσεις της και βλέπει τον Τουφάν και την Αλέβ δίπλα της.

Πανικοβάλλεται και προσπαθεί να πει κάτι αλλά χάνει ξανά τις αισθήσεις της, πριν πει την αλήθεια για τον Τουφάν. Ο Εμιρχάν ανησυχεί επειδή η μητέρα του δεν έχει επιστρέψει σπίτι και πηγαίνει στο μαγαζί για να μάθει τι συμβαίνει. Εκεί συναντά τον Σαφάκ, ο οποίος έχει πάει να δει τη Ζουλιντέ. Όμως η Ζουλιντέ δεν είναι εκεί. Η Αλέβ φτάνει και κρυφά ενημερώνει τον Σαφάκ για το ατύχημα της Ζουλιντέ. Ο Σαφάκ στέλνει τον Εμιρχάν στο σπίτι του για να τον φροντίσει η Λεμάν και εκείνος κατευθύνεται στο νοσοκομείο…

Στο αυριανό επεισόδιο, η Μπιρτσέ και ο Ακίν μιλάνε για τη Ράνα. Η Ράνα και ο Κερέμ πάλι διαφωνούν για τη Μπιρτσέ και τις ικανότητές της. Ο Κερέμ θέλει να δουλεύει με νέους ανθρώπους και αποφασίζει να οργανώσει ένα διαγωνισμό για νέους σχεδιαστές. Ο Κερέμ ενημερώνει σχετικά τη Μπιρτσέ. Η Ασλί λέει στη Μελέκ πως η Ελίφ μπορεί να συνεχίσει τις σπουδές της με τη βοήθεια ενός ιδρύματος και η Μελέκ δεν ξέρει πως να την ευχαριστήσει. Η Ελίφ μαθαίνει τα καλά νέα και νιώθει μεγάλη ευτυχία. Η Μελέκ προτείνει στην Ασλί να μείνει μαζί τους και εκείνη δέχεται με χαρά.

Ο Εμιρχάν ρωτάει συνεχώς για τη μητέρα του και η Αλέβ εκνευρισμένη του λέει την αλήθεια. Ο Εμιρχάν ξεσπάει σε κλάματα και ζητάει να δει τη μητέρα του. Η Λεμάν προσπαθεί να του φτιάξει τη διάθεση. Η Ζουλιντέ εξακολουθεί να νοσηλεύεται αναίσθητη και ο Τουφάν παραμένει κοντά της, κρατώντας της το χέρι. Όταν το βλέπει αυτό ο Σαφάκ δεν μπορεί να το πιστέψει.

Η Αλέβ καταλαβαίνει ότι ο Σαφάκ είδε τον Τουφάν μαζί με τη Ζουλιντέ και χαίρεται για αυτό. Ο Σαφάκ νιώθει πολύ άσχημα και λίγο αργότερα βλέπει τον Εμιρχάν. Ο Εμιρχάν ικετεύει τον Σαφάκ να τον πάει στο νοσοκομείο για να δει τη μητέρα του. Η Λεμάν πηγαίνει τελικά τον Εμιρχάν στο νοσοκομείο και ο μικρός κάθεται κοντά στο κρεββάτι της μητέρας του…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments