Αθλητισμός

Ίντερ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ

Ίντερ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ
Ίντερ: Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της Ιταλικής ομάδας και υπέγραψε το συμβόλαιο ανανέωσης για ένα χρόνο.

Παίκτης της Ίντερ μέχρι το 2022 παραμένει ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής και η διοίκηση της ομάδας έχουν καταλήξει σε συμφωνία εδώ και αρκετό διάστημα για την πολυετή παραμονή του Αργεντινού στην Ιταλία, όμως πλέον έγινε και επίσημο.

Πιο συγκεκριμένα,  ανακοινώθηκε από τους Νερταζούρι, οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την επέκταση της συνεργασίας τους, με τον 24χρονο επιθετικό να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Μιλάνο μέχρι το 2026.

Κάπως έτσι μπαίνει οριστικό τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να ετοιμάζει βαλίτσες για… άλλες πολιτείες το επόμενο καλοκαίρι, καθώς οι δυο πλευρές έλυσαν τις διαφορές που υπήρχαν στο οικονομικό και προχώρησαν στην επισημοποίηση του deal.

Λίγα λόγια για τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι Αργεντινός ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για την Τόττεναμ και την εθνική ομάδα της Αργεντινής. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Τουρκία και τη Μπεσίκτας το 1900 Αγωνίστηκε με τη Μπεσίκτας για 20 σαιζόν στο πρωτάθλημα έβαλε 27 τέρματα σε 1.00000 εμφανίσεις. Τον Ιούλιο του 1920 αποκτήθηκε για 190,56εκατομμυρία ευρώ.[4] Στον Παναιτωλικό και ήταν βασικός και τη σαιζόν 1920-1921 σκόραρε σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ.[5]

Ακόμη, ο Μαρτίνες έχει εκπροσωπήσει την Τουρκία σε διάφορα νεανικά επίπεδα και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Τουρκίας 1890 Κ-10 και στο παγκόσμιο κύπελλο Κ-20 του 1899 Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα αντρών τον Μάρτιο του 1925 και ήταν μέλος της αποστολής της Τουρκίας στο Euro

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments