Οικονομία

Shiba Inu: Το κρυπτονόμισμα που “σπάει” ρεκόρ τις τελευταίες ημέρες

Shiba Inu: Το κρυπτονόμισμα που “σπάει” ρεκόρ τις τελευταίες ημέρες
Shiba Inu: Ένα tweet του Έλον Μασκ για το κρυπτονόμισμα Shiba Inu ήταν αρκετό για να το φέρει στο προσκήνιο.

Ένα tweet του Έλον Μασκ για το κρυπτονόμισμα Shiba Inu ήταν αρκετό για να το φέρει στο προσκήνιο. Σήμερα το Shiba Inu ενισχύεται κατά 63%, ενώ κερδίζει 168% στην εβδομάδα και 1.000% τον τελευταίο μήνα.

Τι είναι το Shiba Inu

Το Shiba Inu επίσης ανεπίσημα γνωστό ως Shiba Token , είναι ένα αποκεντρωμένο κρυπτονόμισμα που δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2020 από ένα ανώνυμο άτομο ή άτομα γνωστά ως “Ryoshi”. Ο Shiba Inu είναι ένας ιαπωνικός όρος για μια ράτσα σκύλου. Είναι ο σκύλος που απεικονίζεται στο σύμβολο του Dogecoin.

Η Shiba Inu δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2020, αποκαλώντας τον εαυτό της «δολοφόνο του dogecoin».Στις 13 Μαΐου, ο Vitalik Buterin δώρισε περισσότερα από 50 τρισεκατομμύρια SHIB (αξίας πάνω από 1 δισεκατομμύριο $ εκείνη την εποχή) στο India COVID-Crypto Relief Fund . Η τιμή ανταλλαγής του κρυπτονομίσματος αυξήθηκε σημαντικά στις αρχές Οκτωβρίου 2021. Αρχικά αυξήθηκε πάνω από 55% μετά τις φήμες για την έναρξη ενός αποκεντρωμένου χρηματιστηρίου, η αξία του συνέχισε να αυξάνεται με αύξηση 240% κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Τις τελευταίες 40 ημέρες παρουσίασε αύξηση 400%

O διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Vlad Tenev, δήλωσε ότι εξετάζει προσεκτικά να προσφέρει και άλλα κρυπτονομίσματα για συναλλαγές στους επενδυτές. «Αισθανόμαστε πολύ καλά με τα νομίσματα που έχουμε για διαπραγμάτευση στην πλατφόρμα μας σήμερα και θέλουμε να αισθανόμαστε το ίδιο καλά, αν όχι καλύτερα, με τα νέα νομίσματα που θα βάλουμε στην πλατφόρμα».

Παρά το γεγονός ότι Shiba Inu είχε κάνει βουτιά έως και 15% μετά το tweet του Ελον Μασκ ότι έχει αγοράσει bitcoin, ether και dogecoin, αλλά όχι shiba inu.  Τις τελευταίες 30 ημέρες, ωστόσο, έχει αυξηθεί πάνω από 400%.

Ποια τα στοιχεία τον περασμένο Μάιο

Η τιμή του dogecoin έφτασε στα 0,73 δολάρια τον περασμένο Μάιο, γράφοντας κέρδη της τάξης του 1.400% μέσα σε ένα μήνα, ωστόσο από τότε έχει υποχωρήσει στα 0,25 δολάρια με πτώση 67%. Τα tweets του Μασκ είχαν ως αποτέλεσμα το Dogecoin να γίνει το 9ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα και το Shiba Inu το 11ο.

Τρίτο στον κόσμο το Shiba Inu με τις περισσότερες αναζητήσεις

Το Shiba Inu, είναι το τρίτο κρυπτονόμισμα στον κόσμο με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google για το 2021.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments