Ελλάδα

Επίκαιρα ανέμελα χτενίσματα – μια έμπνευση για τους άνδρες;

Επίκαιρα ανέμελα χτενίσματα – μια έμπνευση για τους άνδρες;
Το ανδρικό χτένισμα δεν είναι απλώς μια αναγκαιότητα ή μια έκφραση της ματαιοδοξίας, αλλά ένα σημάδι του χαρακτήρα μας.

Το χτένισμα δίνει ένα πλαίσιο στο πρόσωπο τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες και είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μέρος της συνολικής μας εμφάνισης, οπότε είναι απαραίτητο να το φροντίζουμε ιδιαίτερα για να πετύχουμε όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση. Η ποικιλία χτενισμάτων για το ισχυρότερο φύλο μπορεί να φαίνεται περιορισμένη, αλλά η αλήθεια είναι ότι με μια δόση φαντασίας και, φυσικά, το κατάλληλο για εμάς κομμωτήριο, μπορούμε να πετύχουμε αποτελέσματα κομψά και μοναδικά. Το χτένισμα είναι μόνο ένα συστατικό της συνολικής εμφάνισής μας και εκτός από ένδειξη στυλ, μπορεί να αποτελέσει μεγάλη έμπνευση για τον τρόπο που ντυνόμαστε. Σήμερα θα σας δώσουμε μερικές ιδέες για τα χτενίσματα σας και πως να τα συνδυάσετε με ελκυστικά αξεσουάρ.

Πες μου ποιο είναι το χτένισμά σου για να σου πω ποια είναι τα αξεσουάρ για εσένα

Το ανδρικό χτένισμα δεν είναι απλώς μια αναγκαιότητα ή μια έκφραση της ματαιοδοξίας, αλλά ένα σημάδι του χαρακτήρα μας. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο μπορεί να αποτελέσει την κύρια έμπνευση για το στυλ ντυσίματος μας, και συγκεκριμένα για την επιλογή των αξεσουάρ μας. Αποφασίσαμε να εστιάσουμε στην πρακτικότητα και να σας προτείνουμε σακιδια πλατης ανδρικα και τσάντες που ταιριάζουν απόλυτα με την προσωπικότητα και το στιλ σας, στηριζόμενοι στον τρόπο που φαίνονται τα μαλλιά σας.

Τι τύπο μαλλιών έχετε; Μήπως έχετε πυκνά και σγουρά μαλλιά και σας αρέσει να τα έχετε μακριά και άδετα ή δεμένα σε έναν ανέμελο κότσο στον αυχένα; Ένα τέτοιο χτένισμά προδίδει την επαναστατική σας φύση και την επιθυμία να νιώθετε ελεύθεροι τόσο στη σταδιοδρομία σας όσο και στον ελεύθερο σας χρόνο. Το ιδανικό αξεσουάρ για εσάς είναι ένα κομψό ογκώδες σακίδιο πλάτης που μπορεί να χωρέσει όπως το φορητό υπολογιστή σας σε περίπτωση που έχετε έμπνευση να εργαστείτε κάπου εν κινήσει, έτσι και τα πιο απαραίτητα πράγματα για μια πεζοπορία στο βουνό ή ένα πικνίκ στο πάρκο της πόλης.

‘Η μήπως είστε ένας σχολαστικός με την εμφάνισή του τύπος και δεν δέχεστε κανένα άλλο χτένισμα στο κεφάλι σας από ένα με καραφάκια, ή οποιοδήποτε άλλο κούρεμα, αρκεί να είναι κοντό και ούτε μια τρίχα να μην ξεφεύγει από τη θέση της; Οι τελειομανείς ως προς την εμφάνιση τους όπως εσείς είστε τελειομανείς και στη ζωή σας και θέλετε να επιτύχετε τάξη και αρμονία σε κάθε τομέα. Η ιδανική τσάντα για εσάς είναι ένας κλασικός δερμάτινος χαρτοφύλακας, έτοιμος να φιλοξενήσει τον προσωπικό σας υπολογιστή και τα έγγραφα για το επόμενο επιτυχημένο σας έργο, ή μια μικρή τσάντα μέσης που να δίνει ελευθερία στα χέρια σας και να χωράει μόνο τα πιο απαραίτητα πράγματα, όπως ένα κινητό τηλέφωνο, τα προσωπικά σας έγγραφα και τα κλειδιά για το αυτοκίνητο.

Έχει σχέση το χτένισμα με τα υποδήματα;

Με την ίδια αρχή όπως τη διαίρεση των τσαντών, μπορείτε επίσης να βρείτε τα τέλεια παπούτσια που ταιριάζουν στο στυλ και την προσωπικότητά σας. Στα αγόρια που είναι επαναστάτες προτείνουμε να ρίξουν μια ματιά στις διάφορες προτάσεις μας για αθλητικά παπούτσια για την πόλη, για το γραφείο και τα βουνά στον παρακάτω σύνδεσμο – https://modivo.gr/c/andres/ypodimata/kleista-papoutsia/sneakers.

Οι εξεζητημένοι επιχειρηματίες είναι σχεδόν απίθανο να είναι λάτρεις των αθλητικών παπουτσιών, αλλά ετοιμάσαμε μερικές ιδέες και για αυτούς. Τα κλασικά ανδρικά μοκασίνια είναι η τέλεια λύση για κάθε εκδήλωση, από περιπάτους αναψυχής έως σημαντικές επαγγελματικές συναντήσεις, ακόμη και για επίσημες περιστάσεις. Τα σχέδια τύπου “Kavaler” επίσης είναι κατάλληλα και μπορούν να ταιριάξουν απόλυτα με τα ενδύματά σας.

Η σχέση μεταξύ του χτενίσματος και των αξεσουάρ μπορεί να σας φάνηκε αστεία στην αρχή, αλλά είμαστε σίγουροι ότι βρήκατε τον εαυτό σας κάπου στις άνω γραμμές και τώρα θα κοιτάξετε πιο σοβαρά τον τρόπο με τον οποίο φαίνονται τα μαλλιά σας. Ανακαλύψτε την έμπνευση γύρω σας και δώστε νέα πνοή στο στυλ σας ακόμα και σήμερα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments