Lifestyle

Τάσος Ξιαρχό: Όλες οι εκπομπές καταδίκασαν την απρεπή συμπεριφορά του

Τάσος Ξιαρχό: Όλες οι εκπομπές καταδίκασαν την απρεπή συμπεριφορά του
Τάσος Ξιαρχό: Πυρ και μανία όλο το διαδίκτυο, αλλά και οι πρωινές εκπομπές εναντίων του χορογράφου.

Ένα Instagram story του χορογράφου, Τάσου Ξιάρχου, σε ένα μπαρ, όπου τραβούσε μια άγνωστη κοπέλα από το δίπλα τραπέζι και την ειρωνευόταν για τα κιλά της, αλλά και την στυλιστική επιλογή να φορέσει ενδυμασία με κάθετες ρίγες, έγινε αφορμή για να αντιδράσει πλήθος κόσμου στο διαδίκτυο εναντίων του χορευτή, ανάμεσα τους και αρκετοί σελέμπριτις.

Φυσικά το θέμα έφτασε στις τηλεοπτικές εκπομπές. Συγκεκριμένα στη σημερινή Super Κατερίνα, στον Alpha, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε δριμεία κριτική και κατακεραύνωσε τον Τάσο Ξιάρχο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η πρωινή εκπομπή του Mega, «Mega Καλημέρα» με την Ελεωνόρα Μελέτη και το υπόλοιπο πάνελ να είναι εν εξάλλω καταστάσει με όσα είπε κι έκανε ο καλλιτέχνης, που πέρα από τον χορό, ασχολείται και με το τραγούδι, έχοντας δικά του κομμάτια.

Αρχικά, ο Κώστας Τσουρός είπε: «Έχουμε ακούσει τον Τάσο Ξιαρχό να βγαίνει και να καταγγέλλει το μπούλινγκ που έχει δεχτεί ως παιδί. Τι να διορθώσει; Αυτό ήθελε να κάνει και αυτό έκανε. Να το διορθώσει για ποιο λόγο; Αν ήθελε να το διορθώσει, θα προχωρούσε σε αποκατάσταση μετά, αλλά προχώρησε σε δημόσια συγγνώμη με αστερίσκους. Προφανώς δεν ήθελε να το διορθώσει. Εγώ έχω να πω στον Τάσο ότι τουλάχιστον εγώ όταν ήμουν παιδί άκουγα ότι πρέπει να έχω τρόπους και να μην προσβάλλω τους συνανθρώπους μου»!

Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε: «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έχει κάνει αυτό το πράγμα. Του είπα αν θέλει να βγει στην εκπομπή να το διορθώσει. Δεν μου έχει απαντήσει»!

Ο Θανάσης Πάτρας ανέφερε: «Απαράδεκτη η στάση και η συμπεριφορά του. Μιλάμε για διαπόμπευση!».

Ο Κώστας Τσουρός υπογράμμισε σε έντονο ύφος: «Ποιο λόγο εξυπηρετεί αυτό το story; Έχει πει πολύ χοντρά πράγματα για το bullying που έχει υποστεί και βγαίνει τώρα και κάνει bullying σε μια κοπέλα επειδή είναι εύσωμη; Και μετά πήγε και κρύφτηκε στην τουαλέτα επειδή η κοπέλα είδε το στόρι. Είναι συγγνώμη αυτό; Τι είναι αυτό το πράγμα; Το να βγεις και να διαπομπεύσεις μια κοπέλα δεν είναι αυθορμητισμός».

Με την Φλορίντα Πετρουτσέλι να παίρνει τον λόγο και να τονίζει:«Δεν νομίζω ότι αισθάνθηκε καμιά ντροπή ο Τάσος. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ένα δημόσιο πρόσωπό, και συγκεκριμένα ο ίδιος που υποτίθεται ότι έχει δεχτεί μπούλινγκ, δεν περιμένεις ότι θα κάνει κάτι αντίστοιχο σε κάποιον άλλον. Εκνευρίζομαι, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να σε κρίνει για την εξωτερική σου εμφάνιση. Έλεος! Ας του πει κάποιος ότι δεν είναι αστείο, δεν γελάει κανείς με αυτό. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει το μέγεθος της χαζομάρας» !

Την αρνητική κριτική προς το περιστατικό έκαναν κι άλλες εκπομπές. Στην εκπομπή του OPEN, η Μπέτι Μαγγίρα και οι συνεργάτες της δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός και έπαιξαν πλάνα με τη δημόσια συγγνώμη του Τάσου Ξιαρχό μετά την απαράδεκτη ανάρτηση που έκανε για τα κιλά μιας κοπέλας και την ενδυματολογική της επιλογή και τις αντιδράσεις των Κατερίνας Ζαρίφη, Σίσσυς Χρηστίδου και Κλεοπάτρας Πατλάκη.

Το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα χρησιμοποίησε πολύ αυστηρό τόνο για να καταδικάσει το γεγονός.

Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε γνωστού προσώπου της ελληνικής showbiz για μία κοπέλα που φορούσε ριγέ μπλούζα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments