Αθλητισμός

Champions League: Νίκη για την Μπαρτσελόνα – Ισοπαλία για την Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ

Champions League: Νίκη για την Μπαρτσελόνα – Ισοπαλία για την Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ
Champions League: Γεμάτη από ματς αστέρων ήταν η σημερινή βραδιά με νίκες για την Γιουβέντους, την ΛΙλ και ήττα για την Μπενφίκα και την Γιανγκ Μπόις.

Βραδιά πολλών αστέρων και πολλών γκολ για την πρεμιέρα των Ομίλων του Champions League. Ήδη νωρίτερα Τσέλσι κατάφερε να νικήσει την Μάλμε με γκολ του Ζιγές. Ακόμη, η Βόλφσμπουργκ νίκησε την Ζάλτσμπουργκ κρατώντας ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης.

Πιο συγκεκριμένα, αν και η βραδιά δεν έχει ντέρμπι, έχει σίγουρα πολύ ενδιαφέρον. Ο λόγος είναι η θέση των ομάδων στην κατάταξη τους στους ομίλους του Champions League. Τα δύο ματς που τράβηξαν το ενδιαφέρον είναι εκείνο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Αταλάντα και της Μπαρτσελόνα με την Ντιναμό Κιέβου.

Μπάγερν – Μπενφίκα 5-2

Η Μπάγερν είχε την πρώτη καλή στιγμή της στο ματς, με τον Γκνάμπρι να αναγκάζει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο σε σωτήρια επέμβαση. Στο 26′ ο Κομάν έκανε ωραία κίνηση από τα δεξιά και έβγαλε γλυκιά σέντρα, με τον Λεβαντόβσκι να παίρνει την κεφαλιά αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι και να κάνει το 1-0, σκοράροντας το 79ο τέρμα του στο Champions League στην 100η παρουσία του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Στο 32′ από ασίστ του Λεβαντόβσκι, ο Γκνάμπρι με υπέροχο τακουνάκι νίκησε τον Βλαχοδήμο για να κάνει το 2-0 για τους Βαυαρούς. Στο 31′ έγινε το 2-1 από την πλευρά της Μπενφίκα.

Στο 49′ οι παίκτες του Νάγκελσμαν κυκλοφόρησαν υπέροχα τη μπάλα και μετά από ασίστ του Ντέιβις, ο Σανέ εκτέλεσε με άπιαστο διαγώνιο αριστερό σουτ τον Βλαχοδήμο. Οι Βαυαροί έκρυψαν τη μπάλα σε αντεπίθεση, με τον Λεβαντόβσκι να παίρνει ασίστ από τον Σανέ και με υπέροχο τσίμπημα της μπάλας να νικάει τον Βλαχοδήμο για το 4-1 με το 80ο γκολ της καριέρας του στο Champions League.

Ο Ζοάο Μάριο έβγαλε εξαιρετική ασίστ και ο Ντάργουιν Νούνιες νίκησε τον Νόιερ με σουτ για να μειώσει σε 4-2 για την Μπενφίκα. Στο 84′ ο Λεβαντόσκι νίκησε με πλασέ μέσα από την περιοχή τον Βλαχοδήμο και συμπλήρωσε χατ-τρικ, για να κάνει το 5-1 με το 81ο τέρμα του στο Champions League.

https://www.youtube.com/watch?v=ZKjsPRUPaIw

Ντιναμό Κιέβου – Μπαρτσελόνα 0-1

Ο Φάτι πάει να σουτάρει και κλοτσάει το πόδι του αντιπάλου του και στη συνέχεια το δικό του. Πέφτει στο έδαφος και σφαδάζει, η φάση εξετάζεται από τον VAR, που παίρνει πίσω το πέναλτι που καταλόγισε ο Χατεγκάν. Στο 70′ ο Μινγκέθα βγάζει από δεξιά την παράλληλη μπαλιά, μία κόντρα τη στέλνει στον Φάτι που από το ύψος του πέναλτι πιάνει μια οβίδα για το 1-0

Βιγιαρεάλ – Γιουνγκ Μπόις 2-0

Η Βιγιαρεάλ κατάφερε να νικήσει την ομάδα των Γιουνγκ Μπόις βάζοντας 2 γκολ.

Το πρώτο μπήκε στο 36′ από τον Καπού

Το δεύτερο μπήκε στο 89′ από τον Ντανζούμε

Δείτε τα γκολ

Αταλάντα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Οι παίκτες του Σόλσκιερ συνδυάστηκαν πολύ ωραία, τελικός αποδέκτης ήταν ο ΜακΤόμινεϊ, ο οποίος εξαπέλυσε το σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει σε πόδι αμυνόμενου της Αταλάντα και στη συνέχεια στο δοκάρι.

Στο 12′ γκολ για την Αταλάντα. Οι παίκτες της Αταλάντα αναπτύχθηκαν πολύ όμορφα, ο Ζαπάτα έστρωσε στον Ίλισιτς, αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Ντε Χέα να μην μπορεί να αποκρούσει την μπάλα, έχοντας σοβαρό μερίδιο ευθύνης.

Ο Πογκμπά έκανε ένα τεράστιο λάθος στην περιοχή της Γιουνάιτεντ. Ο Ζαπάτα μπήκε στην περιοχή, ωστόσο το σουτ του κόπηκε από τον Μπαϊγί. Η φάση ελέγχθηκε για πιθανό χέρι, ωστόσο ο Ιβοριανός το είχε πάνω στο κορμί του, επομένως σωστά δεν σφυρίχθηκε η εσχάτη των ποινών.

Στο 46′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε το πρώτο γκολ. Ο Μπρούνο Φερνάντες έστρωσε με τακουνάκι μέσα στην περιοχή στον Ρονάλντο και αυτός με δυνατό σουτ, εκτέλεσε τον Μούσο και την έστειλε στα δίχτυα.  Στο 56′  Ζαπάτα μπήκε στην περιοχή έπειτα από βαθιά μπαλιά έκανε βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Γιουνάιτεντ και αφού απέφυγε το μαρκάρισμα του Μαγκουάιρ και με ωραίο τελείωμα την έστειλε στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις και μάλιστα σε μία φάση διαρκείας στα καρέ της Αταλάντα, ο Ρονάλντο είδε την μπάλα να του στρώνεται έξω από την περιοχή και με εξαιρετικό βολέ την έστειλε στα δίχτυα.

https://www.youtube.com/watch?v=6mzOM6lID9g

Σεβίλλη – Λιλ 1-2

Στο 15′ ο Μιρ κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, αποκρούει ο Γκρμπιτς, ο Οκάμπος ανενόχλητος στο ριμπάουντ, κάνει το 1-0.  Στο 43′ ο Ντιλέινι ανατρέπει τον Μπαμπά μέσα στην περιοχή και ο Ντέιβιντ κάνει το 1-1 για τη Λιλ

Στο 51′ ο Τσελίκ κάνει το διαγώνιο σουτ στο κάθετο δοκάρι, η μπάλα φτάνει στον Ικονέ που από το ύψος του πέναλτι κάνει την ανατροπή

Γιουβέντους – Ζενίτ 4-2

Στο 11′ με σουτ με το αριστερό μέσα από τη μεγάλη περιοχή ο Πάουλο Ντιμπάλα ανοίγει το σκορ για την Γιουβέντους. Στο 26′ με έναν απίστευτο τρόπο έρχεται η ισοφάριση για την Ζενίτ στο Τορίνο. Ο Καραβάεφ έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά υπό την πίεση του Ντανίλο και ο Μπονούτσι προσπάθησε να απομακρύνει με το κεφάλι, όμως η μπάλα πήρε ύψος και περίεργη τροχιά για να καταλήξει στο αριστερό παράθυρο της εστίας του Σέζνι.

Στο 58′ ο Κλαουντίνιο ανέτρεψε τον Κιέζα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι, με τον Ντιμπάλα να στέλνει τη μπάλα άουτ αλλά τον άρχοντα του αγώνα να δίνει επανάληψη, για το λόγο πως είχε μπει νωρίς στη μεγάλη περιοχή παίκτης των φιλοξενουμένων. Ο Αργεντινός επέλεξε και πάλι την αριστερή γωνία του τερματοφύλακα και αυτή τη φορά βρήκε δίχτυα.

Στο 73′ ο Κιέζα μπήκε στη μεγάλη περιοχή της Ζενίτ από τα αριστερά και αφού απέφυγε με τρομερή κοφτή ντρίμπλα τον προσωπικό του φρουρό, νίκησε με διαγώνιο συρτό αριστερό σουτ τον αντίπαλο κίπερ για να κάνει το 3-1 για την Γιουβέντους.

Στο 82′ ο Μοράτα πήρε εξαιρετική ασίστ από τον Ντιμπάλα και με αριστερό πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έγραψε το 4-1 για την Γιουβέντους μέσα σε αποθέωση από συμπαίκτες και κοινό των μπιανονέρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments