Αθλητισμός

Μάλμε – Τσέλσι 0-1: Πιο κοντά στην πρόκριση με γκολ του Ζιγές

Μάλμε – Τσέλσι 0-1: Πιο κοντά στην πρόκριση με γκολ του Ζιγές
Μάλμε - Τσέλσι 0-1: Ένα βήμα πριν την πρόκριση στα νοκ άουτ του Champions League βρίσκεται πλέον η Τσέλσι μετά από το γκολ του Ζιγές.

Μάλμε και Τσέλσι διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την νέα αγωνιστική του Champions League. Με το γκολ του Ζιγές, η Τσέλσι κατάφερε να νικήσει την Μάλμε και να βρεθεί πλέον ένα βήμα πριν την πρόκριση στους αγώνες νοκ άουτ του Champions League.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάλμε έκανε το καλύτερο 1ο ημίχρονό της στο φετινό θεσμό και μάλιστα λίγο έλειψε να πάρει προβάδισμα στην εκπνοή του με τον Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Βέβαια, ο Κάι Χάβερτς και ο Χακίμ Ζιγές είχαν δύο καλές στιγμές να ανοίξουν το σκορ για τους “μπλε”, με τον Γιόχαν Νταλίν να τους λέει “όχι”.

Φάσεις και γκολ

Οι Λονδρέζοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν και στο 20λεπτο είχαν τρεις καλές ευκαιρίες με Ζίγιεχ και Τιάγκο Σίλβα, ωστόσο ο Ντάλιν ήταν στη σωστή θέση. Η ομάδα του Τούχελ είχε τον απόλυτο έλεγχο, η κατοχή έφτασε στο 74%, όμως ούτε τα 14 σουτ που επιχείρησε έκαναν τη διαφορά. Ο Σουηδός γκολκίπερ ήταν εξαιρετικός, με κορυφαία επέμβαση αυτή στο 29′ όταν νίκησε τον Χάβερτς. Στον αντίποδα, η Μάλμε απείλησε στο 45′, αλλά η προσπάθεια του Τσόλακ δε βρήκε στόχο.

Μία πανέμορφη αντεπίθεση στο 56ο λεπτό ήταν αρκετή για να λύσει το “γόρδιο δεσμό” της άμυνας των γηπεδούχων, με τον Ζιγές να αξιοποιεί την ασίστ του Κάλουμ Χάντσον Οντόι. Το γκολ προκάλεσε χώρους στην άμυνα της Μάλμε, με συνέπεια η Τσέλσι να παραμείνει πιο επικίνδυνη και στα επόμενα λεπτά, έστω κι αν τελικά δεν κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμά της.

Οι συνθέσεις

ΜΑΛΜΕ: Νταλίν, Αχμέντχοτζιτς, Νίλσεν, Μπρόρσον, Μπέργκετ (86′ Λάρσον), Πένια (58′ Λεβίτσκι), Ίνοσεντ, Νάνασι (74′ Νάλιτς), Ρικς (57′ Όλσον), Ράκιπ (86′ Μπιρμάντσεβιτς), Τσόλακ

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Κρίστενσεν, Σίλβα, Ρίντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Λόφτους Τσικ, Ζορζίνιο, Αλόνσο, Ζιγές (74′ Μπάρκλεϊ), Χάβερτς, Χάντσον Οντόι (74′ Πούλισικ)

Δείτε τα γκολ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments