Ειδήσεις

Μαρίνα Πατούλη: «Με τιμά να λέγομαι Πατούλη»

Μαρίνα Πατούλη: «Με τιμά να λέγομαι Πατούλη»
Μαρίνα Πατούλη: «Με τιμά να λέγομαι Πατούλη. Αν αλλάξω επώνυμο, θα είναι για να προσθέσω εκείνο του επόμενου συζύγου που θα είναι το άλλο μου μισό».

Η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε έτοιμη για το επόμενο βήμα στη ζωή της . Βρέθηκε χθες (1/11)  στην παρουσίαση του βιβλίου της Καρμέλας Κατσαμένη και μίλησε για τις κακοποιημένες γυναίκες αλλά και την προσωπική της ζωή. Μαρίνα Πατούλη

Η Δημοσιογράφος ρώτησε την πρώην σύζυγο του Γιώργου Πατούλη για το αν θα άλλαζε το επώνυμό της  στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και η ίδια απάντησε με νόημα: «Με τιμά να λέγομαι Πατούλη. Αν αλλάξω επώνυμο, θα είναι για να προσθέσω εκείνο του επόμενου συζύγου».

Η Μαρίνα Πατούλη, ξεκαθάρισε ότι δεν ξέρει ακόμα αν θα ξαναπαντρευτεί και τόνισε ότι ο άνδρας της ζωής της είναι ο γιός της.

Τον Περασμένο Απρίλιο έγινε γνωστό ο χωρισμός του ζευγαριού.

Η Μαρίνα Πατούλη βίωσε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της, καθώς ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη, τελείωσε όχι και τόσο συναινετικά.  Καθώς μέχρι και εξώδικο της  είχε στείλει  ο Γιώργος Πατούλης , ζητώντας της να σταματήσει να μιλά δημόσια για τη σχέση τους για να προστατέψουν το παιδί που έχουν από κοινού. 

Συγκεκριμένα είχε πει:

“Για μένα  είναι μια ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη μέρα γιατί το 1998 σε πολύ νέα ηλικία έχασα το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή ενός ανθρώπου, τη μητέρα μου. Επειδή από τα 18 μου συνδέθηκα με τον Γιώργο, ο ρόλος της μητέρας μου ήταν καθοριστικός και στη σχέση αυτή. Όπως καταλαβαίνετε για μένα είναι ένα διπλό πένθος. Από ό,τι διάβασα, που είπε ο Γιώργος ότι έχουμε αποφασίσει, δεν έχουμε αποφασίσει για διαζύγιο, μόνος του αποφάσισε. Δεν αποτελεί κοινή απόφαση.

Απλά, σεβόμενη τα 35 χρόνια έχω προσπαθήσει να στηρίξω το παιδί μου και τον εαυτό μου για τη διαχείριση αυτής της κατάστασης. Δεν πρόκειται για μία ειλημμένη απόφαση. Είναι κάτι που προσπαθώ κι εγώ να στηριχτώ μέσα από ειδικούς και να στηρίξω και το παιδί για να νιώσουμε καλύτερα στην απόφαση που ο ίδιος πήρε όπως έχω πει εξαρχής”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments