Ελλάδα

Μαρίνα Πατούλη: Έβαλε τα κλάματα για τον Γιώργο Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη: Έβαλε τα κλάματα για τον Γιώργο Πατούλη
Μαρίνα Πατούλη: Η ίδια αποκάλυψε ότι περνά «τη βία της σιωπής» και φαίνεται πως είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

H Μαρίνα Πατούλη, η οποία εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά την είδηση για κρίση στον γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και ξέσπασε σε κλάματα. Από όσα δήλωσε, φαίνεται πως είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και με λυγμούς στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αναφέρθηκε στην κρίση που περνά στον γάμο της. Όπως φανέρωσε η ίδια περνά «τη βία της σιωπής». Σύμφωνα με τη Μαρίνα Πατούλη, ο σύζυγός της και Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης έχει εξαφανιστεί από το σπίτι.

Μαρίνα Πατούλη: «Καμιά γυναίκα να μην βιώσει αυτό που περνάω»

«Καμιά γυναίκα να μην βιώσει αυτό που περνάω», είπε κλαίγοντας η Μαρίνα Πατούλη στην Κατερίνα Καινούργιου. Και συμπλήρωσε: «Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μέσα από τα media που παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχουμε καμία άλλη επικοινωνία παρά της απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει τους τελευταίους 2,5 μήνες να επικοινωνήσω μαζί του. Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμη και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι. Απλώς εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει. Δεν έχω καμία εικόνα».

«Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί, τον Αλέξανδρο στην εφηβεία που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Τον έχω προσκαλέσει να τα συζητήσουμε με ειδικούς για να πάρουμε κοινές αποφάσεις για το παιδί μας και δεν μου απαντά καν. Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του και να έχει την ψυχική του ηρεμία. Από εκεί και έπειτα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου». Και αποκάλυψε πως ο ίδιος επικοινωνεί με τον γιο τους, αλλά αρνείται να επικοινωνήσει μαζί της και πως ακόμη και σε θέματα που έχουν προκύψει με τον γιο τους δεν έχουν βρεθεί να τα συζητήσουν.

Μαρίνα Πατούλη: «Είναι σαν να περνάω έναν θάνατο»

«Γονείς θα είμαστε για πάντα. Ήταν μια συνειδητή επιλογή και είμαστε υπεύθυνοι άνθρωποι. Πρέπει να διαχειριστώ τον προσωπικό μου πόνο, το παιδί μου και το θέμα της υγείας μου. Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου και νιώθω συντετριμμένη. Είναι σαν να περνάω έναν θάνατο και ο ζωντανός θάνατος είναι ακόμη χειρότερος». Και στην ερώτηση αν υπήρξε κάποιο τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους απάντησε το εξής:

«Εγώ ως γυναίκα θεωρώ ότι σε μια πορεία γάμου 35 χρόνων μπορεί να υπάρξουν τρίτα πρόσωπα. Η γυναίκα κρατά το σπίτι της. Και νομίζω γίνομαι κατανοητή. Δεν με αφορά το τρίτο πρόσωπο. Η οικογένεια είναι πάνω από τα τρίτα πρόσωπα. Εγώ αυτήν τη στιγμή, χωρίς να ξέρω τον λόγο, δεν έχω τη δυνατότητα να διαχειριστώ το σπίτι μου, την οικογένειά μου, τον αυτοσεβασμό μου και την αξιοπρέπειά μου. Μια από τις μεγαλύτερες μορφές βίας είναι η βία της σιωπής. Όταν ο άλλος δεν σου μιλά σε απαξιώνει. Και για ποιον λόγο θα ήθελα να ξέρω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments