Ελλάδα

Κορωνοϊός: Μπήκαν επιβάτες χωρίς πιστοποιητικά τρένου στο Λιανοκλάδι

Κορωνοϊός: Μπήκαν επιβάτες χωρίς πιστοποιητικά τρένου στο Λιανοκλάδι
Κορωνοϊός: Πρόκειται για τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας 57 η οποία παραμένει ακινητοποιημένη στο Λιανοκλάδι, από τις 18.00 το απόγευμα.

Μετά το ευτράπελο με τον καθηγητή Πνευμονολογίας Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, έγινε ακόμα ένα επεισόδιο αυτή τη φορά στο Λιανοκλάδι. Το περιστατικό ξεκίνησε όταν από το σταθμό Παλιοφαρσάλου μπήκαν μέσα στο τρένο επιβάτες, οι οποίοι δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά που επιβάλουν τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, η αμαξοστοιχία σταμάτησε στο Λιανοκλάδι, όπου κλήθηκε η Αστυνομία και μέχρι να γίνει έλεγχος και να λυθεί το θέμα, οι επιβάτες… περίμεναν. Τελικά χρειάστηκε σχεδόν 2 ώρες για να κατέβουν από το τρένο όσοι δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα και οι υπόλοιποι να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Κορωνοϊός

Άγριο ξύλο σε μπαρ στο Ρέθυμνο λόγω του πιστοποιητικού

Το βράδυ του Σαββάτου ένας άνδρας που δεν άντεξε την αναμονή για τον έλεγχο του πρασίνου πιστοποιητικού, έβαλε μπρος το όχημα του και εισέβαλε σε καφέ μπαρ. Όπως ήταν αναμενόμενο επικράτησε ένταση, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν. Ευτυχώς κάνεις δεν τραυματίστηκε.

Ο άνδρας που ήταν σε έξαλλη κατάσταση, κατάλαβε το λάθος του και διαβεβαίωσε τον καταστηματάρχη πως θα πληρώσει τα «σπασμένα». Πριν λοιπόν την εισβολή είχε προηγηθεί άγρια συμπλοκή ανάμεσα στους υπεύθυνους του καταστήματος και κάποιων πελατών που θέλησαν να μπουν στο μαγαζί χωρίς να επιδείξουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα κάποιοι από τους πελάτες, θέλησαν να εισέλθουν στο μπαρ χωρίς να δείξουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά εμβολιασμού με τους υπεύθυνους να μην τους το επιτρέπουν. Τότε συνεπλάκησαν, με τους νεαρούς να γίνονται ένα κουβάρι και τους υπεύθυνους να αδυνατούν να ελέγξουν την κατάσταση. Ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί παρακολουθεί από απόσταση και καταγράφει τις σκηνές με κινητά τηλέφωνα. Για ώρα το θερμόμετρο της έντασης βρισκόταν στο κόκκινο. Κάμερα ασφαλείας καταγράφει όλα όσα προηγούνται της εισβολής αυτοκινήτου 4Χ4 στην είσοδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments