Διεθνή

Lewis Hamilton: Oι πέντε εντυπωσιακές κατοικίες του

Lewis Hamilton: Oι πέντε εντυπωσιακές κατοικίες του
Lewis Hamilton: Γνήσιος κοσμοπολίτης, ο Λιούις Χάμιλτον μοιράζει τον ελεύθερο χρόνο του σε μητροπόλεις και στις δύο όχθες του Ατλαντικού - σε πολυτελή διαμερίσματα και επαύλεις από τη Γενεύη και το Μόντε Κάρλο, μέχρι το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη.

Ο Lewis Hamilton κερδίζει κάθε χρόνο 55 εκατομμύρια Ευρώ από το συμβόλαιό του με τη Mercedes AMG F1 και από τους χορηγούς του και διαφημίσεις και έχει επενδύσει ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του σε πέντε πολυτελείς κατοικίες στην Ευρώπη και στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ.

Ο 36χρονος επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 πριν από δύο χρόνια απέκτησε ένα ρετιρέ στις όχθες του ποταμού Hudson στη Νέα Υόρκη έναντι περίπου 38 εκατομμυρίων Ευρώ. Αν και το 2017 είχε αγοράσει για €50 εκατ. ένα αντίστοιχο διαμέρισμα στο Greenwich Village της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Παράλληλα, διαθέτει μια έπαυλη αξίας €21 εκατ. στο Λονδίνο, ένα διαμέρισμα €13 εκατ. στο Μόντε Κάρλο και άλλο ένα στην Ελβετία με θέα στη λίμνη της Γενεύης.

Lewis Hamilton: Οι πέντε κατοικίες

Το ρετιρέ στο Μανχάταν

Το διαμέρισμα που απέκτησε ο Lewis το 2019 στην αμερικανική μητρόπολη έχει εμβαδόν 608 τετραγωνικών μέτρων. Προσφέρει πανοραμική θέα στον ποταμό Hudson και σε όλη τη Νέα Υόρκη. Ανήκει σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο οποίο επένδυσε ο αστέρας του αμερικανικού ποδοσφαίρου Tom Brady και η γυναίκα του, το μοντέλο Gisele Bundchen.

Πέραν των 608 τ.μ. διαθέτει και τεράστια περιμετρικά μπαλκόνια, πισίνα, γυμναστήριο, γήπεδο σκουός, βιβλιοθήκη και κελάρι κρασιών. Στους διάσημους γείτονές του, σε αυτό το συγκρότημα κατοικιών, συγκαταλέγεται η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Jennifer Lawrence και ο Mike Myers, αστέρας της ταινίας Austin Powers. Μανχαταν

Lewis Hamilton:Το διαμέρισμα στο Greenwich Village

Η γειτονιά Tribeca στο Greenwich Village, όπου βρίσκεται το ρετιρέ των 827 τ.μ. το οποίο ο πρωταθλητής της F1 είχε αγοράσει το 2017, είναι η ακριβότερη της Νέας Υόρκης.  Με διαμερίσματα που πωλούνται για δεκάδες εκατομμύρια δολάρια. Στο σύμπλεγμα αυτό κατοικούν superstars του σινεμά όπως οι Meg Ryan, Jake Gyllenhaal, Justin Timberlake και Jessica Biel.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα διαθέτει πέντε κρεβατοκάμαρες, έξι τουαλέτες και εσωτερική πισίνα. Πρόσφατες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Lewis έχει βάλει το διαμέρισμα προς πώληση τον τελευταίο καιρό.  Greenwich Village

Lewis Hamilton: Η έπαυλη στο Λονδίνο

Το σπίτι που διατηρεί ο Άγγλος στην πατρίδα του, είναι μια κλασσική βίλα έξι υπνοδωματίων στο Δυτικό Λονδίνο, την οποία αγόρασε το 2017 από τον επικεφαλής σχεδιαστή της εταιρείας Burberry, Christopher Bailey και τον σύζυγό του, ηθοποιό Simon Woods, έναντι περίπου 21 εκατ. Ευρώ.

Στον τεράστιο κήπο της έπαυλης υπάρχει μια δεύτερη μικρή καλοκαιρινή οικία, ενώ το κυρίως κτίσμα, που κατασκευάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα Samuel Johns το 1860, έχει τέσσερις χώρους υποδοχής, τεράστια κουζίνα με αντίστοιχη τραπεζαρία και δύο κύριες τουαλέτες. Λονδίνο

Lewis Hamilton: Το διαμέρισμα στο Monte Carlo

Τηρώντας την παράδοση των οδηγών της F1, ο Lewis διατηρεί ένα διαμέρισμα και στο Μονακό – όπου απολαμβάνει όλες τις φορολογικές απαλλαγές που προσφέρει το κρατίδιο της Νότιας Γαλλίας. Πιστεύεται ότι το συγκεκριμένο σπίτι του Άγγλου βρίσκεται στην παραθαλάσσια, ιδιωτική περιοχή Fontvieille, όπου δεν ζουν περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι.

Ο Hamilton φέρεται να αγόρασε αυτό το διαμέρισμα το 2007, έναντι 13 εκατ. Ευρώ, και ότι επέλεξε αυτό αντί για το ρετιρέ του συγκεκριμένου συγκροτήματος που πωλούνταν σε σχεδόν διπλάσια τιμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι του λείπει κάτι: το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 185 τ.μ. και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, σάουνα, γυμναστήριο, και φυσικά απέραντη θέα στη Μεσόγειο.

Σε μια φωτογραφία του που δημοσίευσε στα social media από το συγκεκριμένο σπίτι, ο Lewis είχε γράψει: «Το μέρος που αποκαλώ σπίτι, το Μόντε Κάρλο. Είμαι τόσο ευλογημένος που ζω σε έναν τόσο εκπληκτικό μέρος. Ο Θεός φωτίζει τη ζωή μου σήμερα. Σας στέλνω το φως και την αγάπη μου για τη σημερινή σας μέρα. Πάω στο Σπα, ας ξεκινήσουμε!».

Μοντε καρλο

Lewis Hamilton:Το σπίτι στη λίμνη της Γενεύης

Ένα εξαόροφο κτίριο στο προάστιο Luins της Nyon λέγεται πως στεγάζει ένα από τα σπίτια αστέρων της F1 όπως ο Michael Schumacher, ο Fernando Alonso, ο Felipe Massa – και, φυσικά, ο Lewis Hamilton. Προσφέρει εκπληκτική θεά στη λίμνη της Γενεύης, καθώς και την γαλήνια και ηρεμία που χρειάζονται οι οδηγοί στο πολύβουο και εξαντλητικό πρόγραμμά τους.

Το διαμέρισμα του Lewis βρίσκεται στην κορυφή του κτιρίου και διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, γυμναστήριο για την καθημερινή προπόνησή του, και φυσικά ιδιαίτερα ευρύχωρο σαλόνι, κουζίνα και τραπεζαρία. Γενεύη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments