Lifestyle

Βασίλης Κικίλιας: Οι ευχές για τα γενέθλια της Τζένης Μπαλατσινού

Βασίλης Κικίλιας: Οι ευχές για τα γενέθλια της Τζένης Μπαλατσινού
Βασίλης Κικίλιας: Ο υπουργός Τουρισμού ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο στην σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού, για τα γενέθλιά της.

Ο σύζυγός της Τζένης Μπαλατσινού, Βασίλης Κικίλιας, θέλησε να της ευχηθεί δημοσίως χρόνια πολλά για τα σημερινά γενέθλια της. Ο υπουργός Τουρισμού με μια ανάρτηση του στο Instagram έστειλε αγαπησιάρικες ευχές στη γυναίκα της ζωής του και μητέρα του γιου του.

Βασίλης Κικίλιας: Η Τζένη Μπαλατσινού έχει σήμερα τα γενέθλια της και ανάμεσα σε δεκάδες ευχές δέχτηκε και την πιο συγκινητική.

Δημοσίως εξέφρασε  ανοιχτά για την αγάπη του προς εκεί εκείνη. Σε μια σπάνια εξομολόγησή του ο υπουργός Τουρισμού έγραψε χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου σ΄αγαπώ». Ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύτηκε με την Τζένη Μπαλατσινού στις 16 Ιουνίου 2019 στον Ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον λόφο του Λυκαβηττού. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο , με μόλις 100 καλεσμένους, πολύ κοντινούς συγγενείς και φίλους.

Η βάφτιση του γιού τους

Βασίλης Κικίλιας

Με λίγους καλεσμένους και με φόντο το μαγευτικό τοπίο της Πάτμου τον περασμένο Ιούλιο, βάφτισαν το μωρό τους ο Βασίλης Κικίλιας και η  Τζένη Μπαλατσινού.

Νονοί του μικρού Παναγιώτη Αντώνιου (όπως αποφάσισε να ονομάσει τον γιο του το ζευγάρι) ήταν ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού, Μάξιμος, ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης και η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης στο νησί της Πάτμου.O λόγος για τον οποίο δεν επιθυμούσαν να παραστούν καθόλου εκπρόσωποι των ΜΜΕ σε αυτή την ιδιαίτερα οικογενειακή τους στιγμή είναι ότι έχουν επιλέξει να την βιώσουν ήρεμα, με κατάνυξη και ιδιωτικότητα. 

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού ζήτησαν από τους φίλους τους αντί δώρου στο μικρό να κάνουν δωρεά στο όνομα του για την κάλυψη αναγκών της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού», δίνοντας το παράδειγμα για στήριξη με κάθε τρόπο του συστήματος υγείας και των ανθρώπων που εργάζονται σ’ αυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments