Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ονιεκουρού vs Λόπεζ για μια θέση κόντρα στην Άιντραχτ

Ολυμπιακός: Ονιεκουρού vs Λόπεζ για μια θέση κόντρα στην Άιντραχτ
Ολυμπιακός: Ο Νιγηριανός και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ διεκδικούν μια θέση βασικού στο αρχικό σχήμα για την αυριανή μάχη κόντρα στους Γερμανούς.

Ο πρωτοπόρος της Super League, Ολυμπιακός, υποδέχεται αύριο (4/11, 19:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, θέλοντας τη νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου του στο Europa Leage, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής. Στην προηγούμενη αναμέτρηση με τους Γερμανούς στο Deutche Bank Arena δέχθηκε την ήττα με 3-1, τη μοναδική μέχρι στιγμής σε όλα τα επίσημα ματς της σεζόν, σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Οι πρωταθλητές δίνουν ένα κομβικό ματς, καθώς ο αυριανός αγώνας θα κρίνει κατά πολύ και την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει έναν πονοκέφαλο, λόγω της απουσίας του Σισσέ που συμπλήρωσε το όριο κίτρινων καρτών και είναι τιμωρημένος. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να βάλει στη θέση του τον Μπα, ως παρτενέρ του Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας.

Ένα ερωτηματικό είναι ποιος θα παίξει απέναντι από τον Μασούρα, στα άκρα της επίθεσης. Ονιεκουρού και Ρόνι Λόπεζ διεκδικούν αυτή τη θέση, θέλοντας ο καθένας να αποδείξει την αξία του μετά από ένα, ομολογουμένως νοθρό ξεκίνημα. Μικρές πιθανότητες έχει και ο Βαλμπουενά.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» φαίνεται πως έχει καταλήξει στους Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Σωκράτης, Μπα, Εμβιλά, Μ.Καμαρά, Α.Καμαρά, Μασούρας και Ελ Αραμπί, ενώ η δεύτερη θέση στα εξτρέμ παίζεται ανάμεσα σε Ονιεκουρού και Ρόνι Λόπες.

Οι δύο παίκτες μπορεί να μην έχουν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις τους στους Πειραιώτες, ωστόσο στον Ολυμπιακό περιμένουν πολλά από αυτούς και θα τους δώσουν ευκαιρίες για να αποδείξουν τι αξίζουν και να αντιστρέψουν αυτό το κλίμα αμφισβήτησης που έχει δημιουργηθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments