Ελλάδα

Βόλος: Έμπαιναν σαν πελάτες και έκλεβαν τα ταμεία

Βόλος: Έμπαιναν σαν πελάτες και έκλεβαν τα ταμεία
Βόλος: Έμπαιναν ως πελάτες στις καφετέριες και στα μπαρ, και άρπαζαν τις εισπράξεις από τα ταμεία. Πιάστηκε ένας 35χρονος, αναζητείται ο συνεργός.

Ο Βόλος που είναι η περιοχή που φημίζεται για τις καφετέριες και τα νυχτερινά μαγαζιά, μπήκε στο μάτι από επίδοξους ληστές. Όταν ήταν ανοιχτά τα καταστήματα του Βόλου, έμπαιναν ως πελάτες και άρπαζαν τις εισπράξεις από τα ταμεία. Έχει γίνει γνωστό ότι πίσω από τις ληστείες βρίσκεται ένας 35χρονος μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του.  Βόλος

Αν τα μαγαζιά ήταν κλειστά, δεν δίσταζαν ακόμα και να τα διαρρήξουν

Συνολικά έχουν διαπράξει εννέα κλοπές, εξιχνιάστηκε η υπόθεση όταν ο 35χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας από άνδρες της Ασφάλειας του Βόλου. Το ίδιο πρωί, μαζί με τον συνεργό του που ακόμη αναζητείται από την αστυνομία, άρπαξαν 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή μιας καφετέριας. Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι, από τις 19 ως τις 31 Οκτωβρίου είχαν κάνει κλοπές μετρητών ύψους έως και 1.230 ευρώ, δυο ασημένιες αλυσίδες λαιμού με σταυρό, δυο φορητούς υπολογιστές, ένα tablet, έξι κινητά, τρεις ενισχυτές, τρία ηχεία το ένα με ενισχυτή, ένα dimmer pack, πέντε μπουκάλια αλκοολούχου ποτού, δυο καταγραφικά κλειστού κυκλώματος βιντεοσκόπησης και μια τηλεόραση.

Στο σπίτι του 35χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν τον ένα φορητό υπολογιστή, το tablet, τις δυο αλυσίδες, τις πέντε φιάλες αλκοολούχου ποτού, έναν ταξιδιωτικό σάκο, ένα σακίδιο πλάτης, δυο μπλούζες και ένα ζευγάρι παπούτσια, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που άσκησε στον ίδιο και τον αναζητούμενο δίωξη για κλοπές κατά συναυτουργία.

Ληστεία ηλικιωμένης στο Βόλο

Πριν από ένα μήνα άλλος ένας επίδοξος ληστής στην περιοχή του Βόλου έκλεψε μια ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι της κοντά στο νοσοκομείο της περιοχής. Ο δράστης είναι ένας 38χρονος Έλληνας, που δεν είχε συλληφθεί λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Έτσι, συνέχισε ανενόχλητος την δράση του και λήστεψε άλλη μια 89χρονη.

Βόλος

Ο κακοποιός φαίνεται ότι παρακολουθούσε την ηλικιωμένη και, όταν εκείνη μπήκε στην πιλοτή της  πολυκατοικίας όπου κατοικεί στο κέντρο του Βόλου, μπήκε μαζί της στο ασανσέρ και κατέβηκε ένα όροφο πριν από τον δικό της. Μόλις η 89χρονη βγήκε από τον ανελκυστήρα, της επιτέθηκε σπρώχνοντάς την βίαια με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο και να  αρπάξει την τσάντα της.

Η τρομοκρατημένη γυναίκα έβαλε τις φωνές, αμέσως έσπευσαν γρήγορα οι γείτονες που την άκουσαν κατάφεραν να εγκλωβίσουν τον δράστη και να καλέσουν την Αστυνομία. Οι άνδρες της ασφάλειας του Βόλου πέρασαν χειροπέδες στον 38χρονο και τον οδήγησαν στο τμήμα της περιοχής. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments