Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Μάχη για την πρωτιά στην Τούμπα κόντρα στην Κοπεγχάγη

ΠΑΟΚ: Μάχη για την πρωτιά στην Τούμπα κόντρα στην Κοπεγχάγη
ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος υποδέχεται τους Δανούς για την 4η αγωνιστική του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί απόψε στην Τούμπα (22:00, Cosmote Sport 2) την Κοπεγχάγης στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του έκτου ομίλου του Europa Conference League με στόχο τη νίκη που θα του εξασφαλίσει την πρώτη θέση και ταυτόχρονα θα αποκτήσουν προβάδισμα για την απευθείας συμμετοχή στους «16» της διοργάνωσης.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο αντιμετωπίζουν με πολύ με πολύ μεγάλη σοβαρότητα την αποψινή αναμέτρηση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει κάνει τη σχετική ανάλυση στους ποδοσφαιριστές του για την αντίπαλο του «Δικεφάλου του Βορρά».

Πιθανές, αρχικές, συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Κόυρτιτς, Μπίσεσβαρ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί και Σφιντέρσκι.

Κοπεγχάγη (Γενς Θόρουπ): Γιόνσον, Άνκερσεν, Κοτσαλάβα, Μπόιλσεν, Κρίστιανσεν, Λέραγκερ, Στέιτς, Ντικτς, Μπόβινγκ, Μπιέλ, Βιντ.

Διαιτητής

Από την UEFA, ορίστηκε ο Πολωνός, Πάβελ Ρατσκόφσκι, να διευθύνει την αναμέτρηση στην Τούμπα. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ράντοσλαβ Σιέκα και Ανταμ Κούπσικ, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Πολωνός, Πιότρ Λάσικ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments