Lifestyle

Μπόμπα: Η βόλτα στο Κολωνάκι με τις κόρες της στο μάρσιπο

Μπόμπα: Η βόλτα στο Κολωνάκι με τις κόρες της στο μάρσιπο
Μπόμπα: Φόρεσε ένα cargo παντελόνι και λευκές αρβύλες.

Πριν από λίγους μήνες η Χριστίνα Μπόμπα έκανε πραγματικότητα το όνειρό της να γίνει μητέρα και πλέον διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Η Αριάνα και η Φιλίππα είναι η προτεραιότητά της και συχνά την βλέπουμε να κάνει βόλτες μαζί τους στο Κολωνάκι.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη νέα μητέρα μαζί με μια νεαρή γυναίκα που δεν γνωρίζουμε αν είναι φίλη της ή νταντά των παιδιών της, μαζί με τα δυο μωρά στο μάρσιπο. Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία πρόσφατα μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει το σώμα της από τις εξωσωματικές και τη γέννα των διδύμων, φόρεσε ένα χακί cargo παντελόνι, το οποίο συνδύασε με ανοιχτό πράσινο πουκάμισο και λευκές αρβύλες.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη η Χριστίνα Μπόμπα έκανε τη βόλτα της με τη μία της κόρη στο μάρσιπο. Η άλλη κόρη απολάμβανε και εκείνη τη βόλτα στην αγκαλιά της γυναίκας που την συνόδευε.

Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα: Επιστρέφει στα κιλά πριν τη γέννα

Η Χριστίνα Μπόμπα επιστρέφει σιγά σιγά στους ρυθμούς της κανονικής της ζωής που περιλαμβάνει καθημερινή γυμναστική άσκηση και προσεγμένη διατροφή για να διατηρεί τη σιλουέτα της σε εξαιρετικά επίπεδα, μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Η γνωστή influencer μπορεί έχει αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή και την φροντίδα τους, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες έχει αρχίσει δειλά δειλά να επανέρχεται στις αγαπημένες της συνήθειες, όπου πέρα από γυμναστική, στο πρόγραμμά της έχει και τις αγαπημένες της pilates. Η διατροφή της στηρίζεται σε γεύματα με χαμηλά λιπαρά, πολλή πρωτεΐνη και λιγότερους υδατάνθρακες.

 Συγκεκριμένα, η 33χρονη μητέρα το πρωί της Τρίτης 2 Νοεμβρίου ζυγίστηκε και μας έδειξε τα κιλά της. Τώρα λοιπόν ζυγίζει 70,7 και θέλει να χάσει 12 κιλά για να φτάσει τα 58 που ζύγιζε πριν την έναρξη του κύκλου εξωσωματικής γονιμοποίησης. «Σήμερα είπα να ξεκινήσω διατροφούλα και γυμναστική και είπα να σας δείξω που ξεκινάμε και τελειώνουμε», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.  svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments