Video

Κατερίνα Διδασκάλου: Έζησα κακοποιητικές συμπεριφορές

Κατερίνα Διδασκάλου: Έζησα κακοποιητικές συμπεριφορές
Κατερίνα Διδασκάλου: Η ηθοποιός μίλησε για μια πληθώρα θεμάτων, ενώ προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγησε για τις συμπεριφορές που έχει δεχθεί στην καριέρα της.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (4/11) η Κατερίνα Διδασκάλου. Η αγαπημένη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί εδώ και 10 χρόνια, για το ελληνικό metoo, τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει ζήσει και τις τραγικές ιστορίες που έχει ακούσει.

Κατερίνα Διδασκάλου: Η εξομολόγησή της

«Οι άνθρωποι αυτοί είναι δυστυχείς εξ ορισμού και προσπαθούν από θέση ισχύος να επιβληθούν στον άλλο. Το έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές στην καριέρα μου».

«Αρχικά τον απομακρύνσεις έναν τέτοιον άνθρωπο, αλλά αν εξαρτάσαι από αυτόν οικονομικά, τότε προσπαθείς στέλνοντας ότι θετικό μπορείς προς αυτόν, να απομονώσεις την καλή του πλευρά, όσο αυτό είναι δυνατόν και όσο αντέξεις», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου, προσθέτοντας «τα παιδιά μου είναι σε δουλειές, αλλάζουν από την μια εταιρεία στην άλλη και μου έλεγε η κόρη μου “είναι ένας εργοδότης είναι ανάποδος”.

Της έλεγα στείλε κάθε πρωί αγάπη όταν πας στην δουλειά, στο κτήριο, στους ανθρώπους και πες «τι ωραίο εργοδότη που έχω» και θα δεις. Μέσα σε έναν χρόνο, μέσα στον κορωνοϊό, πήγε σε μια εταιρεία και τώρα πετάει από την χαρά της».

Παράλληλα, αναφερόμενη στις «Άγριες Μέλισσες» είπε πως παρότι τα γυρίσματα είναι πυκνά και με πίεση χρόνου, το αποτέλεσμα που βγαίνει παραπέμπει σε κινηματογράφο, χάρη στο έργο όλων των συντελεστών, ενώ μίλησε ιδιαίτερα για τον Μυρσίνη και τον ρόλο της ως γυναίκας με ισχυρή προσωπικότητα δίπλα σε έναν σύζυγο, όπως ο Δούκας Σεβαστός.

Τέλος, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την οικογένεια της, λέγοντας ότι έχει τρία εγγόνια, το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι 8 ετών και όπως είπε χαμογελώντας «δεν με φωνάζουν γιαγιά, κάποιος τα έχει δασκαλέψει. Με φωνάζουν Κατρίν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments