Lifestyle

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ζευγάρι με τον πρώην της Ιωάννας Μπέλλα;

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ζευγάρι με τον πρώην της Ιωάννας Μπέλλα;
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι συμβαίνει με το γνωστό μοντέλο και τον πρώην σύντροφο της Σταρ Ελλάς 2018.

Δεν πρόλαβε να γίνει ευρέως γνωστό πως η Ιωάννα Μπέλλα χώρισε με τον Γιάννη – Λεωνίδα Λεωνίδου και ξέσπασαν ήδη φήμες πως ο επιχειρηματίας έχει μπει σε νέα σχέση, με ένα άλλο μοντέλο. Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Σταρ Ελλάδας ανακοίνωσε χθες (4/11) μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» τον χωρισμό της λέγοντας: «Είμαι μόνη μου, είμαι πολύ καλά. Έχω επικεντρωθεί στα επαγγελματικά μου γιατί είμαι 25 χρονών και πρέπει να κάνω αυτό αυτή τη στιγμή. Μετά τα 30 μπορεί να ξαναμιλήσουμε να σας πω που μπορεί να επικεντρωθώ. Σίγουρα ένας χωρισμός δε σημαίνει ότι έγινε απαραίτητα για επαγγελματικούς λόγους. Ο άνθρωπος πριν με γνωρίσει ήξερε τι κάνω στη ζωή μου δεν είναι ότι ήμασταν μαζί και ξαφνικά έγινα μοντέλο. Και φυσικά δεν ήταν αυτός ο λόγος».

Σήμερα μέσα από το Happy Day, η δημοσιογράφος, Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως ο Γιάννης – Λεωνίδας Λεωνίδου φημολογείται πως είναι ζευγάρι με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που αυτό το διάστημα τη βλέπουμε στο J2US.

Ο επιχειρηματίας της στέλνει αρκετά δώρα κάθε Σάββατο στο J2US, όπως τούρτες και λουλούδια. Την Κυριακή μάλιστα οι δυο τους διασκέδασαν μαζί στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Ίσως, λοιπόν, έχουμε νέο ειδύλλιο στην πόλη…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments