Διεθνή

Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι σε τρένο στη Βαυαρία

Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι σε τρένο στη Βαυαρία
Γερμανία: Τρεις τραυματίες έπειτα από επίθεση με μαχαίρι σε τρένο στη Βαυαρία, άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του δράστη ωστόσο έχει συλληφθεί.

Στη Γερμανία άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον των συνεπιβατών του τραυματίζοντας τρείς από αυτούς.

Το τρένο εκτελούσε κανονικά τη διαδρομή Ρέγκενσμπουργκ – Νυρεμβέργη, όταν ο δράστης έβγαλε μαχαίρι για άγνωστους λόγους έως τώρα.

Η αστυνομία δήλωσε πως ο δράστης έχει συλληφθεί

Άγνωστη παραμένει η κατάσταση της υγείας τους, όπως και τα κίνητρα του δράστη πίσω από τη δολοφονική του απόπειρα στη Γερμανία.

Όπως μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ, η επίθεση πραγματοποιήθηκε στην ταχεία αμαξοστοιχία τύπου ICE, όταν αυτή βρισκόταν στην περιοχή Νόιμαρκτ της Βαυαρίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα BILD, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες, ενώ άγνωστα παραμένουν και τα κίνητρα του δράστη.
Γερμανία

Την ίδια στιγμή ήρθε στο φως της δημοσιότητας το βίντεο σοκ από την Ιεράπετρα

Ο 54χρονος συζυγοκτόνος κυνηγάει με μαχαίρι για να σκοτώσει τη Νεκταρία.Νέα συγκλονιστικά πλάνα από τη γυναικοκτονία της 48χρονης Νεκταρίας, στην Ιεράπετρα, έρχονται στο φως. Όπως φαίνεται στα συγκλονιστικά βίντεο ντοκουμέντα που παρουσίασε το MEGA, ο δολοφόνος διακρίνεται καθαρά να κυνηγάει την 48χρονη με το μαχαίρι στα χέρια.

Η άτυχη Νεκταρία τρέχει να γλυτώσει από τον δολοφόνο της, ο οποίος την κυνηγάει με το κράνος στο κεφάλι, προτάσσοντας το μαχαίρι. Η 48χρονη δεν τα κατάφερε, αφού τελικά «κατέληξε» με 16 μαχαιριές. Τα σοκαριστικά πλάνα είναι από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του χώρου με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, στα οποία η 48χρονη είχε βρεθεί αναζητώντας εργασία. Γερμανία

Το απίστευτο είναι ότι ακριβώς μετά τη δολοφονία της πρώην γυναίκας του, ο δράστης φεύγει από το σημείο ατάραχος, κρατώντας το φονικό όπλο, πηγαίνοντας στο μηχανάκι του προκειμένου να εγκαταλείψει τον τόπο του εγκλήματος. Εκεί, στο πάρκινγκ των δωματίων, την ώρα που πάει να φύγει, τον πλησιάζει η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, η οποία ήταν και αυτή που ειδοποίησε την αστυνομία.
 Η άτυχη Νεκταρία ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, 25, 22 και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών και είχε καταγωγή από χωριό του Ηρακλείου της Κρήτης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments