Lifestyle

Ματίνα Ζάρα: Το παρασκήνιο του χωρισμού με τον Λάμπρο Χούτο

Ματίνα Ζάρα: Το παρασκήνιο του χωρισμού με τον Λάμπρο Χούτο
Ματίνα Ζάρα: Το παρασκήνιο του χωρισμού της με τον Λάμπρο Χούτο μια εβδομάδα πριν το γάμο τους στη Σκιάθο και το unfollow στο instagram.

Σε συνέντευξη της η Ματίνα Ζάρα αποκάλυψε το παρασκήνιο του χωρισμού της με τον Λάμπρο Χούτο μια εβδομάδα πριν το γάμο τους.

Παραδέχτηκε πως αν και χώρισε μαζί του δεν τσακώθηκε. Κρατάνε μια καλή επαφή χωρίς κακίες και προστριβές. Ματίνα Ζάρα

Όσο αναφορά αν έκανε μια νέα σχέση στη ζωή του ο Λάμπρος εκείνη απάντησε πως θα χαρεί γιατί υπάρχει εκτίμηση και αγάπη και θέλει να τον δει χαρούμενο με μία νέα κοπέλα στο πλευρό του.

Είναι κάθετη στο θέμα επανασύνδεσης. Δεν πιστεύει ότι θα ξανά είναι μαζί του γιατί δεν της αρέσουν τα πισωγυρίσματα.

Η τελευταία επαφή που είχαν οι δύο τους ήταν όταν επέστρεψε από τη Σκιάθο, και πήγε να πάρει από το σπίτι όπου μένανε μαζί τα πράγματα της. Τώρα πια δεν μιλάνε καθόλου. Ματίνα Ζάρα

Όταν αποφάσισαν να χωρίσουν ο Λάμπρος Χούτος την έκανε unfollow και μετά τον έκανε κι εκείνη για αυτό τον λόγο δεν είναι φίλοι στα social. Στο τηλέφωνο μπορεί να την πάρει όποτε χρειαστεί δήλωσε η Ματίνα Ζάρα.

Η Ματίνα Ζάρα και ο Λάμπρος Χούτος γνωρίστηκαν την περίοδο της καραντίνας και δεν ζούσαν σε κανονικές συνθήκες. Μία εβδομάδα πριν το γάμο πήραν την απόφαση να χωρίσουν καθώς δεν υπήρχε λύση στα προβλήματα της σχέσης τους. Θεώρησαν καλύτερα τώρα παρά αν είχαν ένα παιδί από κοινού.

Όταν ο Λάμπρος της έκανε πρόταση γάμου εκείνη δέχτηκε γιατί ήθελε να ζήσει για πάντα με αυτό τον άνθρωπο, αλλά τα προβλήματα αντί να εξαλειφθούν, φούντωναν με τον καιρό. Ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους και ήταν μια κοινή απόφαση.

Ο γάμος θα γινόταν στη Σκιάθο  και οι περισσότεροι συγγενείς ήδη είχαν φτάσει στο νησί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments