Lifestyle

Λάμπρος Χούτος και Ματίνα Ζάρα χώρισαν λίγες ημέρες πριν τον γάμο τους

Λάμπρος Χούτος και Ματίνα Ζάρα χώρισαν λίγες ημέρες πριν τον γάμο τους
Λάμπρος Χούτος - Ματίνα Ζάρα: Η ανακοίνωση στο Instagram.

Κι ενώ όλα είχαν μπει σε τελική ευθεία για τον επικείμενο γάμο τους, ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα αποφάσισαν να αναβάλλουν το ευτυχές γεγονός, ανακοινώνοντας την είδηση στο Instagram χωρίς να δώσουν μία σαφή αιτία.

Παράλληλα διαζύγιο μετά από δέκα χρόνια γάμου πήραν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης.

Λάμπρος Χούτος – Ματίνα Ζάρα: Η αινιγματική ανακοίνωση στο Instagram

Όπως είχε γίνει γνωστό, το διάσημο ζευγάρι είχε προγραμματίσει τον γάμο του για τις 21 Αυγούστου στο νησί της Σκιάθου με κουμπάρα τη Λάουρα Νάργες και όλα φαίνονταν πως πήγαιναν ρολόι. Μάλιστα, ο γιος του πρώην αθλητή είχε ταξιδέψει από την Ιταλία στην Ελλάδα για να παραστεί στην τελετή γάμου του πατέρα του. Δυστυχώς, όμως, έπεσαν απότομα οι τίτλοι τέλους για το άλλοτε πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, με την ανακοίνωση του Λάμπρου Χούτου να πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία.

Λάμπρος Χούτος και Ματίνα Ζάρα

Πιο συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής ανέβασε ένα στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λέγοντας πως : “Λόγω απρόβλεπτων συνθηκών, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσουμε τον γάμο μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς μας”. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα δεν τα πήγαινε πολύ καλά, με τους καβγάδες μεταξύ τους να πλήθαιναν.

Ειδικότερα, μία πολύ έντονη διαμάχη ανάμεσά τους που αφορούσε οικογενειακό τους ζήτημα, ήταν ικανή να γράψει το τέλος στη σχέση τους, παίρνοντας την απόφαση να παγώσουν τις διαδικασίες. Άτομα από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού δηλώνουν πως ελπίζουν πως η εξέλιξη δεν θα είναι οριστική, αφού και οι δύο σύντροφοι έχουν στενοχωρηθεί ιδιαίτερα από το γεγονός. Μάλιστα, μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή, όπως αναφέρουν πηγές. Λάμπρος Χούτος και Ματίνα Ζάρα

Χώρισαν Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από 10 χρόνια γάμου και δυο παιδιά. Το γνωστό ζευγάρι ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει η διαδικασία διαζυγίου.

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας», τόνισε το ζευγάρι

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments