Ελλάδα

Αχαΐα: Ζευγάρι προμήθευε ναρκωτικά σε 23 άτομα

Αχαΐα: Ζευγάρι προμήθευε ναρκωτικά σε 23 άτομα
Αχαΐα: Ζευγάρι πραγματοποίησε 55 πωλήσεις ναρκωτικών σε 23 άτομα, τα ονόματα των οποίων βρέθηκαν σε δύο τετράδια με σημειώσεις στο σπίτι τους.

Στην Δυτική Αχαΐα άλλη μια επιτυχία της Ελληνικής αστυνομίας δίωξης ναρκωτικών αφού  οι άνδρες της ασφάλειας έπιασαν μια γυναίκα και έναν άνδρα που προμήθευαν με ποσότητες ναρκωτικών ένα “βαποράκι” το οποίο πωλούσε ναρκωτικές ουσίες σε 23 άτομα της περιοχής. Ένταση στη Θεσσαλονίκη

Σε βάρος του ζευγαριού είχε σχηματιστεί δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και εκκρεμούσε σε βάρος τους ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πατρών. Έτσι, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατούνται ως την απολογία τους.

Η εξάρθρωση του κυκλώματος είχε γίνει στις 26 Οκτωβρίου, όταν είχε συλληφθεί ένας Έλληνας που το τελευταίο διάστημα είχε προμηθευτεί τουλάχιστον τρεις φορές ποσότητες ναρκωτικών από το ζευγάρι και πραγματοποίησε 55 πωλήσεις σε 23 άτομα, τα ονόματα των οποίων βρέθηκαν σε δύο τετράδια με σημειώσεις του δράστη.

Μετά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Δυτική Αχαΐα και συγκεκριμένα στην κατοικία του, βρέθηκαν ακόμη 280 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα τμήμα από κουτί αναψυκτικού και ένα πλαστικό παιχνίδι με υπολείμματα κοκαΐνης, ένα πλαστικό κουτί, με άγνωστη λευκή σκόνη για νόθευση ναρκωτικών, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, μια επαναληπτική καραμπίνα χωρίς άδεια κατοχής με 14 φυσίγγια, ένα μαχαίρι και 445 ευρώ.
Αχαΐα

Είχε καλλιεργήσει τρία δέντρα Χασίς σε αγρόκτημα

Σε ένα αγρόκτημα της Θεσσαλονίκης έκαναν έρευνες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιονίας από το Κιλκίς και ανακάλυψαν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,80 μέτρου, τα οποία διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε ένας άνδρας.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου συνελήφθη και κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 112,3 γραμμαρίων. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ενώ είχε και συνεργό μια γυναίκα που διακινούσε ηρωίνη με μοτοσυκλέτα

Μπλόκο στη μοτοσικλέτα που οδηγούσε μια 28χρονη Ελληνίδα έστησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στον Βόλο και κατά την σωματική έρευνα που της έκαναν βρήκαν στην κατοχή της μια συσκευασία με 95 γραμμάρια ηρωίνης, που αντιστοιχούσαν σε περισσότερες από 300 δόσεις.

Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και η νεαρή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενη για διακίνηση ναρκωτικών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments