Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε διακινητή ναρκωτικών

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε διακινητή ναρκωτικών
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε διακινητή ναρκωτικών που τροφοδοτούσε με ναρκωτικά όλη τη κεντρική Μακεδονία, έπιασαν και τη συνεργό του.

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα από το Κιλκίς άρχισαν οι αστυνομικοί Δίωξης Ναρκωτικών να ακολουθούν τα ίχνη ενός 54χρονου ο οποίος διακινούσε βαριά ναρκωτικά σε όλη τη Κεντρική Μακεδονία.

Τελικά κατάφεραν να τον πιάσουν, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Θεσσαλονίκη

Έπειτα από πολύωρη έρευνα εντοπίστηκε ποσότητα ηρωίνης στο όχημά του

Χρειάστηκε πολύωρη έρευνα στο όχημα για να βρεθεί η ποσότητα ηρωίνης βάρους 21,2 γραμμαρίων που είχε κρυμμένη σε αυτό και να του περάσουν χειροπέδες.
Ακολούθησε έρευνα και στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 22,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο 54χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση σε όλη τη Μακεδονία.

Γυναίκα με μοτοσικλέτα διακινούσε ηρωίνη

Μπλόκο στη μοτοσικλέτα που οδηγούσε μια 28χρονη Ελληνίδα έστησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στον Βόλο και κατά την σωματική έρευνα που της έκαναν βρήκαν στην κατοχή της μια συσκευασία με 95 γραμμάρια ηρωίνης, που αντιστοιχούσαν σε περισσότερες από 300 δόσεις.

Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και η νεαρή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενη για διακίνηση ναρκωτικών.

Θεσσαλονίκη

Στην πρωτεύουσα εξαρθρώθηκε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα κοκαΐνης

Ένα από τα μεγαλύτερα κοκτέιλ κοκαΐνης εξαρθρώθηκε στην Αθήνα. Έπειτα από μεγάλη επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της παραλιακής, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν περισσότερα από 11 κιλά καθαρής κοκαΐνης, ενώ υπήρξαν και 6 συλλήψεις.

Ειδικότερα, κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών, για την δράση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείτο στην προμήθεια σημαντικών ποσοτήτων κοκαΐνης που στη συνέχεια διακινούσε στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, ύστερα από εξακριβώσεις και διασταυρώσεις στοιχείων και δημιουργία προφίλ των εμπλεκομένων (profiling), πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση, αποκαλύφθηκαν οι χώροι απόκρυψης των ναρκωτικών (κατάστημα), καθώς και ο ρόλος εκάστου των μελών του κυκλώματος και συγκεκριμένα:

  • ο 65χρονος κατηγορούμενος δρούσε ως αρχηγός-ιθύνων νους της εγκληματικής οργάνωσης, υπεύθυνος για την ανεύρεση, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε διαφόρους διακινητές στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, καθώς και στον συντονισμό και εποπτεία των υπολοίπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης
  • ο 49χρονος κατηγορούμενος, ως υπεύθυνος για τη αποθήκευση και φύλαξη των ναρκωτικών ουσιών
  • ο 63χρονος κατηγορούμενος, ως υπεύθυνος για την συγκέντρωση και φύλαξη των χρημάτων που προέρχονταν από την πώληση των ναρκωτικών ουσιών
  • οι άλλοι τρεις (3) κατηγορούμενοι, ως υπεύθυνοι για την μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments