Ελλάδα

Σέρρες: Βρήκαν τρία κιλά κάνναβης σε αγρόκτημα

Σέρρες: Βρήκαν τρία κιλά κάνναβης σε αγρόκτημα
Σέρρες: Βρήκαν τρία κιλά κάνναβης σε αγρόκτημα, έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.
Στις Σέρρες σε μία περιοχή συνέλαβαν κάτοικο όπου έκρυβε στο αγρόκτημα του σχεδόν τρία κιλά κάνναβης.

Η αστυνομία Δίωξης Ναρκωτικών έφεραν εις πέρας την επιχείρηση αφού συνελήφθη ο άνδρας που είχε στη κατοχή του ναρκωτικά. Σέρρες

Στο κτήμα βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και 23,3 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ σε άλλον χώρο του εντοπίστηκαν κλώνοι δενδρυλλίων κάνναβης βάρους ενός κιλού και 800 γραμμαρίων που ο δράστης είχε βάλει για αποξήρανση.

Όλα έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία στις Σέρρες. Και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Έκρυβε δυο κιλά κάνναβης σε θερμοκήπιο στην Ηλεία

Το τμήμα ερευνών καθάρισε το θερμοκήπιο και έναν παρακείμενο αποθηκευτικό χώρο ενός Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Πηνειού Ηλείας που είχαν πληροφορίες ότι καλλιεργούσε κάνναβη και βρήκαν ένα δενδρύλλιο το ύψος του οποίου έφτανε τα δυο μέτρα και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους ενός κιλού και 980 γραμμαρίων.
Στο σπίτι του δράστη, που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, κατασχέθηκαν και πέντε συσκευασίες με 188 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Σέρρες

Την ίδια στιγμή στη  Θεσσαλονίκη έβαλαν χειροπέδες σε διακινητή ναρκωτικών που τροφοδοτούσε με ναρκωτικά όλη τη κεντρική Μακεδονία

Συγκεκριμένα από το Κιλκίς άρχισαν οι αστυνομικοί Δίωξης Ναρκωτικών να ακολουθούν τα ίχνη ενός 54χρονου ο οποίος διακινούσε βαριά ναρκωτικά σε όλη τη Κεντρική Μακεδονία.

Τελικά κατάφεραν να τον πιάσουν, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Χρειάστηκε πολύωρη έρευνα στο όχημα για να βρεθεί η ποσότητα ηρωίνης βάρους 21,2 γραμμαρίων που είχε κρυμμένη σε αυτό και να του περάσουν χειροπέδες.

Ακολούθησε έρευνα και στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 22,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο 54χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση σε όλη τη Μακεδονία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments