Αθλητισμός

Τσάβι: «Είμαστε ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο»

Τσάβι: «Είμαστε ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο»
Τσάβι: Συγκινημένος και γεμάτος συναισθηματική φόρτιση, υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και έδωσε υπόσχεση ότι θα φέρει τίτλους και νίκες.

Συγκινημένος και γεμάτος συναισθηματική φόρτιση ο Τσάβι, υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και έδωσε υπόσχεση ότι θα φέρει τίτλους και νίκες.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Ευχαριστώ πολύ. Δεν θέλω να κλάψω. Είμαι ευγνώμων στον σύλλογο και στους οπαδούς. Είμαστε ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο και θα δουλέψουμε για να κατακτήσουμε τίτλους. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ζήτω η Μπαρτσελόνα, ζήτω η Καταλονία», σημείωσε ο νέος προπονητής των Καταλανών και συνέχισε «Θέλω να πω στους οπαδούς να υποστηρίζουν την ομάδα, τους χρειαζόμαστε. Ο σύλλογος περνά δύσκολες στιγμές, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε τη Μπαρτσελόνα».

Την ίδια στιγμή εξαφανίσθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα για την παρουσίαση του νέου τεχνικού και άλλοτε θρύλου της ομάδας, Τσάβι

Οι Καταλανοί ετοιμάζονται να κάνουν μια νέα αρχή με την έλευση του Τσάβι στον πάγκο της ομάδας και ο κόσμος αναμένει για την πολυπόθητη παρουσίαση του Ισπανού προπονητή στο γεμάτο όπως όλα δείχνουν Καμπ Νόου γήπεδο.

Ο 41χρονος γυρίζει στο σπίτι του, υπογράφοντας συμβόλαιο για 2,5 χρόνια, δηλαδή ως το 2024. Αξίζει να σημειωθεί πως το ντεμπούτο του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα θα γίνει μετά τη διακοπή, κόντρα στη «μισητή» συμπολίτισσα, Εσπανιόλ, στις 20/11.

Στη Βαρκελώνη πάντως θα βρεθεί και ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος στο παρελθόν είχε παίκτη τον Τσάβι στους Μπλαουγκράνα.

Μάλιστα, αύριο (09/11) είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση του Τσάβι με την Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, ο 42χρονος Καταλανός προπονητής θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω της διακοπής για τα προκριματικά των εθνικών ομάδων ενόψει του Μουντιάλ, για να δουλέψει τα προβλήματα που έχει εντοπίσει στην ομάδα και θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στην Εσπανιόλ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 20 Νοεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments